FXA

INFRAPUNALÄMMITIN FXA 2000W

Tuotenumero: 501454303

EAN: 6438313146926

Infrapunalämmitin FXA 2000W tarjoaa nopeaa ja tehokasta lämmitystä pieniin tiloihin ulko- tai sisätiloissa. Lämmittimen infrapunasäteily lämmittää kohteensa suoraan ja tehokkaasti minimoiden lämpöhukan. Kevyt ja pienikokoinen kvartsilämmitin...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Infrapunalämmitin FXA 2000W tarjoaa nopeaa ja tehokasta lämmitystä pieniin tiloihin ulko- tai sisätiloissa. Lämmittimen infrapunasäteily lämmittää kohteensa suoraan ja tehokkaasti minimoiden lämpöhukan. Kevyt ja pienikokoinen kvartsilämmitin voidaan asentaa joko seinään tai erikseen saatavaan tukijalkaan. Kvartsilämmitin sopii käytettäväksi esimerkiksi parvekkeilla, terasseilla, katoksissa, varastoissa tai erilaisissa työtiloissa.

Infrapunalämmittimien tuottaman lämmön hyötysuhde on erinomainen. Se saavuttaa täyden lämmitystehon sekunneissa päälle kytkemisestä, ja lämmittää huonekaluja, esineitä ja ihmisiä suoraan hukkaamatta lämpöenergiaa ympäröivän ilman lämmittämiseen. Näin energiaa säästyy ja ilman kosteus säilyy. Lämmön lisäksi se tuottaa himmeää valoa, joka sopii hyvin luomaan tunnelmaa pimeneviin iltoihin.

FXA:n infrapunalämmitin saadaan käyntiin kätevällä vetonarulla, sekä se on varustettu liialta kuumuudelta suojaavalla ylikuumenemissuojalla. Se on helppokäyttöinen ja turvallinen, sekä käytössä erittäin hiljainen. Lämmittimen tehoalueeksi on valittavissa joko 650, 1300 tai 2000 W oman lämmitystarpeen mukaan.

• Maksimiteho 2000 W
• Säädettävät tehoalueet 650 W,1300 W ja 2000 W
• Lämmityselementtinä kvartsi
• Korkea hyötysuhde
• Paino 1,7 kg
• Asennus seinään tai jalustaan ( saatavilla erikseen )

Valikoimastamme löydät lämmittimet ja puhaltimet useaan eri käyttötarpeeseen. Tutustu tarjontaamme verkkokaupassamme sekä myymälässä!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 2,52 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 53.0 x 24.0 x 27.0 cm
Kotelointiluokka (IP) IP34
Syvyys (cm) 24
Leveys (cm) 53
Pituus (cm) 27
Teho (kW) 2
Jännite (V) 230