Kiinteistötarvikkeet

Kiinteistötarvikkeet pihan ja puutarhan huoltoon saat kätevästi mukaasi K-Raudan verkkokaupasta ja myymälöistä! Järjestä, huolla, rakenna tai kierrätä K-Raudan laadukkaan valikoiman avulla. 

Onko takanasi omakotitalon rakennusprojekti? Kun talo on valmis, mutta piha kaipaa vielä pientä viimeistelyä, on oikea aika suunnata katse kiinteistötarvikkeisiin. Valikoimamme postilaatikot kattavat ratkaisuja jokaiseen makuun eikä mikään piha ole täysin valmis ilman uljaana seisovaa lipputankoa. Tikkaat ja rakennustelineet auttavat remontin viimeistelyssä myös sisätiloissa. Asenna lamput, maalaa seinät ja kiinnitä ulkolämpömittari vaikkapa keittiön ikkunaan.

Kun muutto lähestyy, muista vielä varmistaa kotisi turvallisuus. Suojaa omaisuutesi K-Raudan murtohälyttimillä ja varmista, että paloturvallisuus on hyvällä tasolla palovaroittimien, sammuttimien ja sammutuspeitteiden avulla.

Muista huolehtia kodistasi myös muuton jälkeen. Jäteastiat ja kompostorit pitävät joka päivä huolta siitä, etteivät roskapussit pyöri jaloissa. Kottikärryjen avulla myös pihatyöt sujuvat sutjakasti ja polkupyörätelineet ja pyykkitelineet pitävät perheen pyörät ja pyykit poissa tieltä. Kun talvi yllättää, siirrä pyörät varastoon. Muista huolellinen hiekoitus ja jäänsulatus ja pihapiirisi pysyy ojennuksessa ympäri vuoden. Tilaa K-Raudan kiinteistötarvikkeet kotiin vaikka saman tien ja tutustu samalla piharakennuksiimme!

571 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta