TIKKURILA

OTEX TARTUNTAPOHJAMAALI 2,7L AP VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500081476

EAN: 6408070015049

Otex on nopeasti kuivuva tartuntapohjamaali, joka soveltuu pohja- ja välimaaliksi sekä uusille että aikaisemmin maalatuille pinnoille. Liuotinohenteinen täyshimmeä Otex soveltuu erinomaisesti pohja- ja välimaaliksi sisätilojen pinnoille, joille...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Otex on nopeasti kuivuva tartuntapohjamaali, joka soveltuu pohja- ja välimaaliksi sekä uusille että aikaisemmin maalatuille pinnoille.

Liuotinohenteinen täyshimmeä Otex soveltuu erinomaisesti pohja- ja välimaaliksi sisätilojen pinnoille, joille tarvitaan tavallista parempaa tartuntaa, kuten lasiin, kaakeliin, lasikuituun, PVC-muoviin, alumiiniin ja sinkittyyn peltiin. Otexilla voidaan pohjamaalata myös ulkotilojen polyuretaani- ja katalyyttimaalatut ikkunanpuitteet. Maalipinta on pölykuiva noin tunnin kuluttua ja hiottavissa sekä päällemaalattavissa seuraavana päivänä.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• täyshimmeä (kiiltoryhmä 6)
• riittoisuus: 8–10 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 48 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,4 g/ml
• EU VOC raja-arvo (kat A/i): 500 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 500 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä pinnat alla olevan ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Maalaamaton pinta
Puhdista pinta liasta ja pölystä. Käsittele puupintojen oksakohdat oksalakalla ja pese erikoistartuntaa vaativat pinnat maalinpesuaineella sekä huuhdo huolellisesti vedellä. Hio pinta himmeäksi ja poista hiontapöly.

Aikaisemmin maalattu pinta
Pese pinta maalinpesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Anna kuivua. Hio pinta hyvin ja poista hiontapöly.

MAALAAMINEN

Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa lakkabensiinillä. Levitä maali siveltimellä, telalla tai ruiskulla. Otex tasoittuu hyvin, joten hionta on usein tarpeeton. Jos haluat erityisen sileän pinnan, hio se hienolla kuivahiontapaperilla.

Käsittelyolosuhteet
Betonipinnan tulee olla kuiva ja vähintään 4 viikkoa vanha. Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista.

Muista myös: pintamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 3,86 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 18.2 x 19.2 x 18.0 cm
Pakkauskoko (l) 2,7
Käyttö Sisälle ja ulos
Kiilto Täyshimmeä
Ohenne Liuotin
Perusmaali AP