GROHE

PESUALLASHANA GROHE GET 32883000 VPV

Tuotenumero: 500835226

EAN: 4005176878787

GROHE Get heijastelee minimalismin perusajatuksia ja mahdollistaa modernin ilmeen kylpyhuoneeseesi. Hanan ja sen varren kartiomainen muotoilu luo hienostuneen ja tasapainoisen vaikutelman. Kahva on massiivista metallia. GROHE SilkMove...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

GROHE Get heijastelee minimalismin perusajatuksia ja mahdollistaa modernin ilmeen kylpyhuoneeseesi. Hanan ja sen varren kartiomainen muotoilu luo hienostuneen ja tasapainoisen vaikutelman. Kahva on massiivista metallia.

GROHE SilkMove -säätöosatekniikka takaa hanan sulavan käsittelyn koko hanan käyttöiälle. GROHE StarLight® -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon puhdistaa. Vähemmän vettä ja täydellinen virtaus. Hanat ovat varusteltuja Grohe EcoJoy -ominaisuudella; sisäänrakennetulla teknologialla, joka vähentää vedenkulutusta jopa 35 %.

Joustavat liitosletkut helpottavat asentamista. QuickFix® pika-asennusjärjestelmä tarkoittaa vähemmän monimutkaisia osia, jolloin asennus käy nopeasti ja helposti. Hanassa on myös poresuutin ja vipupohjaventtiili. Säädettävä virtaaman rajoitus, pienin virtausnopeus 2,5l/min.

Älä käytä puhdistamiseen naarmuttavia sieniä, hankausaineita, liuotinainetta tai happoa sisältäviä puhdistusaineita, kalkinpoistoaineita, kotitalousetikkaa tai etikkahappopitoisia pesuaineita.

Tutustu myös laajaan kylpyhuonetarvikkeiden valikoimaan sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,9 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 12.6 x 12.6 x 25.2 cm

Liittyvät palvelutuotteet