Wc-istuimet

Wc-istuin on pitkäaikainen hankinta, joka on käytössä useita kertoja päivässä. Siksi sen valinta kannattaa tehdä huolella.

Valitse wc-istuinten sinulle tärkeiden ominaisuuksien perusteella

Tyylikäs ja kestävä wc-istuin kohentaa kylpyhuoneen ilmettä ja kestää arjen käyttöä. Easy-clean-pinta auttaa pitämään wc-istuimen puhtaana ja parantaa koko wc:n tai kylpyhuoneen hygieniaa. Valittavanasi on perinteisten mallien lisäksi lattialle siivoustilaa jättäviä seinään kiinnitettäviä wc-istuimia sekä korkeampia malleja, jotka sopivat erityisesti pitkille tai iäkkäille henkilöille. Halutessasi panostaa wc-istuimen hygieniaan, valitse rimfree-malli ilman huuhtelukaulusta. Huuhtelukauluksettomissa wc-istuimissa on entistä vähemmän paikkoja lialle ja bakteereille.

S-lukko vai p-lukko? Näin valitset oikean vaihtoehdon.

Valikoimastamme löydät sekä s-lukollisia, että p-lukollisia wc-istuimia. Lukon valintaan vaikuttaa se onko viemäröinti kylpyhuoneen seinässä vai lattiassa. Mikäli viemäröinti on lattiassa, valitse istuimeesi s-lukko. Jos viemäröinti on puolestaan seinässä on oikea valinta P-lukko. Valikoimastamme löydät laadukkaita wc-istuimia markkinoiden johtavilta valmistajilta, kuten Ido, Gustavsberg. Wc-istuimen asennus vaatii aina ammattilaista. Meiltä voit tilata ammattilaisen asentamaan wc-istuimen kotiisi, jotta voit itse keskittyä nauttimaan uudesta arjen mukavuudesta. Muista hankkia samalla myös wc-kansi wc-istuimeesi.

52 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta