Arvonnan säännöt 2024: Osta maalia, voita 10 000 e rempparahaa

1. Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä: Kesko Oyj:n rakentamisen ja talotekniikan kauppa, y-0109862-8 Työpajankatu 12, 00580 Helsinki

Arvonnan yhteistyökumppanit: Kesko Oyj:n K-Rauta -ketju

2. Palkinnon arvonta

Arvonnassa arvotaan yksi (1 kpl) voittaja, joka voittaa itselleen 10 000 euroa rempparahaa. Voittaja voi valita yhden K-Raudan, jossa käyttää rahan osissa tai kerralla vapaavalintaisiin ostoksiin. Voittaja ilmoittaa K-Raudalle hänelle sopivan K-Raudan rempparahan käyttöön ja tämän jälkeen K-Rauta hoitaa teknisen puolen kuntoon, jotta palkinto on voittajan käytettävissä. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnon tässä mainitusta arvosta arpajaisveron.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Voittaja arvotaan 12.9.2024 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Jos voittajaa ei tavoiteta kymmenen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia.

Ohjeet palkinnon lunastamiseen toimitetaan voittajalle tämän ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Toimitus tapahtuu noin viikon sisällä arvonnan suorittamisesta.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan osallistuminen edellyttää aikavälillä 15.4.-31.8.2024 K-Raudasta tai K-Raudan verkkokaupasta maalin ostamista. Maali voi olla: sisä- tai ulkomaalia, erikoismaalia, spraymaalia, maalinpuhdistus- tai poistoainetta, terassiöljyä, kuullotetta tai lakkaa. Arvontaan osallistuminen edellyttää ostokuitista F-alkuisen kuittinumeron sekä pakollisten tietojen (etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, kaupunki, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja ikätiedon hyväksyntää) syöttämistä https://www.k-rauta.fi/inspiraatio-ja-ohjeet/maalaaminen/osta-maalia-ja-voita -sivun lomakkeeseen.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuunottamatta alla mainittuja poikkeuksia.

Arvontaan eivät saa osallistua Kesko Oyj:n tai sen tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. Myöskään K-Rauta-ketjuun kuuluvien yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

Arvontaan saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja omalla sähköpostiosoitteella.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 15.4.-8.9.2024 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Arvonta tapahtuu 12.9.2024 mennessä.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua vain Internetissä K-Rauta -ketjun sivustolla. Osallistumissivusto ja kilpailun säännöt ovat löydettävissä osoitteen www.k-rauta.fi kautta. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä omat yhteystiedot kysyttyihin kohtiin. Sama henkilö voi osallistua arvontaan yhden kerran.

Arvontaan osallistuvan henkilön on täytettävä osallistumislomakkeen pakolliset kentät. Pakollisia kenttiä ovat: etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, kaupunki, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja olen täyttänyt 18 vuotta -laatikko.

6. Arvonta

Arvonta suoritetaan 12.9.2024 mennessä.

Arvonnan järjestäjä järjestää arvonnan, arpoo voittajan ja ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaan annetuilla yhteystiedoilla 26.9.2024 mennessä, järjestäjä arpoo uuden voittajan. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 10.10.2024 mennessä, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota.

Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä.

7. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii yleisimmissä Internet-selaimissa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Kesko Oyj:n, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

8. Henkilötietojen käsittely

Annetut tiedot talletetaan Kesko Oyj:n K-Rauta-ketjun arvonta-, kampanja ja kilpailurekisteriin.

Kun henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen olemalla yhteydessä meihin sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kampanjan aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt voivat saada arvontaan liittyvää informaatiota sähköpostitse.

9. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Kesko Oyj:n kirjallista lupaa.

10. Sääntöjen muutokset ja tulkinta

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Tietosuojaseloste Kesko K-Rauta arvonta, kampanja, kilpailu