Uutiskirjeen tilaajien kuukausiarvonta kesäkuu 2022

1. Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä: Kesko Oyj, y-0109862-8 Työpajankatu 12, 00580 Helsinki

2. Palkinnon arvonta

Kesäkuun arvonnassa arvomme kaksi ( 2kpl) Ryobi akkutrimmeriä, arvo 119 €

Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnon tässä mainitusta arvosta arpajaisveron.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Voittaja arvotaan 20.7.2022 mennessä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Jos voittajaa ei tavoiteta kymmenen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia.

Palkinto toimitetaan voittajalle tämän ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Toimitus tapahtuu noin viikon sisällä arvonnan suorittamisesta.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta alla mainittuja poikkeuksia.

Arvontaan eivät saa osallistua Kesko Oyj:n tai sen tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. Myöskään K-Rauta-ketjuun kuuluvien yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

Arvontaan osallistuminen edellyttää markkinointi luvan antamista K-Rauta ketjulle tai Plussa-verkostolle.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 1.6. – 30.6.2022 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Arvonta tapahtuu 20.7.2022 mennessä.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua vain Internetissä K-Rauta -ketjun sivustolla. Osallistumissivusto ja kilpailun säännöt ovat löydettävissä osoitteen www.k-rauta.fi kautta. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä omat yhteystiedot kysyttyihin kohtiin. Sama henkilö voi osallistua arvontaan yhden kerran.

Arvontaan osallistuvan henkilön on täytettävä osallistumislomakkeen pakolliset kentät. Pakollisia kenttiä ovat: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja olen täyttänyt 18 vuotta -laatikko.

6. Arvonta

Arvonta suoritetaan 20.8.2022 mennessä.

Arvonnan järjestäjä järjestää arvonnan, arpoo voittajan ja ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaan annetuilla yhteystiedoilla 25.7.2022 mennessä, järjestäjä arpoo uuden voittajan. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 30.7.2022 mennessä, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota.

Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä.

7. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii yleisimmissä Internet-selaimissa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Kesko Oyj:n, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

8. Henkilötietojen käsittely

Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Lomakkeen tiedot päivitetään K-Plussan asiakasrekisteriin. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen aina K-Plussan lähettämästä viestistä, kirjautumalla sisään osoitteessa www.plussa.fi tai ottamalla yhteyttä K-Plussan asiakaspalveluun.

9. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Kesko Oyj:n kirjallista lupaa.

10. Sääntöjen muutokset ja tulkinta

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Tietosuojaseloste Kesko K-Rauta arvonta, kampanja, kilpailu