Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Aitamaali 2,7l PM3 sävytettävä

TEKNOS
  • EAN-koodi: 6414621154761 | Tuotenumero: 502039523

Vesiohenteinen, puolihimmeä ulkomaali aidoille ja muille ulkotilojen lautapinnoille. Levittyy hyvin ja kuivuu nopeasti. Hyvä peittokyky. Ei vaadi erillistä pohjamaalia. Jättää säänkestävän ja likaa hylkivän pinnan.


47,95 € / kpl

17,76 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6414621154761
  • Tuotenumero: 502039523

Teknos-aitamaali on vesiohenteinen, puolihimmeä ulkomaali aidoille ja ulkotilojen lautapinnoille. Levittyy hyvin ja kuivuu nopeasti. Hyvä peittokyky, ei vaadi erillistä pohjamaalia. Jättää säänkestävän ja likaa hylkivän pinnan. Maalaamalla aita- ja kaiderakenteet pidät puiset pinnat kunnossa samalla antaen pihapiirillesi siistin ja viimeistellyn ilmeen. Maalaus suojaa puuta säältä sekä vähentää kosteusvaihtelun aiheuttamaa elämistä. Laadukas maali pysyy puhtaana liasta ja säilyttää värinsä sekä siistin ulkonäkönsä hyvin. Teknos-erikoisakrylaattimaali sopii erityisesti puupohjaisten aitojen, kaiteiden ja pylväiden sekä rakennusten räystäänaluslautojen maalaukseen. Sopii myös vuorilautojen ylimaalaukseen. Teknos-maali on helppokäyttöinen, sillä se peittää ja levittyy hyvin eikä välttämättä vaadi erillistä pohjamaalia. Paljaalle puupinnalle suosittelemme kuitenkin puunsuojakäsittelyä ennen maalausta. • PM1 valkoinen valmisväri tai PM3 sävytettävä (sävytys ostettava erikseen) • pakkauskoot: 2,7 ja 9 litraa • puolihimmeä (kiiltoryhmä 4) • riittoisuus: sahattu puupinta 5–8 m²/l, höylätty tai ennen maalattu puupinta 7–9 m²/l • kuiva-ainepitoisuus: noin 40 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,3 kg/l • EU VOC raja-arvo (kat A/d): 130 g/l. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelemällä maalattavan pinnan säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti. Maalaamaton puupinta Pohjusta pinta mahdollisimman aikaisessa rakennusvaiheessa pohjustuspuunsuojalla. Poista pinnasta irtonainen aines, lika, pöly ja home. Tarvittaessa käytetään julkisivu- ja homepesuainetta. Suojaa ruostuvat metalliosat kuten naulankannat ruosteenestopohjamaalilla. Pohjamaalaa pinnat kertaalleen. Aikaisemmin maalattu puupinta Poista irtonainen aines, lika ja pöly. Poista huonokuntoiset maalikerrokset kokonaan. Vanha maalikerros poistetaan ensisijaisesti kaapimalla tai teräsharjaamalla, sekä mahdollisesti lämmittämällä pintaa. Toissijaisesti voidaan käyttää maalinpoistoainetta tai suihkupuhdistusta. MAALAAMINEN Sekoita maali hyvin ja levitä siveltimellä, maalausharjalla tai ruiskulla 1–2 kertaan. Jos maali levitetään ruiskulla, on pinta viimeisteltävä siveltimellä tartunnan varmistamiseksi. Kosketuskuiva noin tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 2–4 tunnin kuluttua. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, ilman lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Maalausta suorassa auringonpaisteessa on vältettävä. Muista myös: pohjuste, homeenpoistoaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
3.27 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
8
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
4
Perusmaali
PM3
Kiilto
Puolihimmeä
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
9
Sävytys
Sävytettävä
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
6
Pakkauskoko (l)
2.7

Pakkaus

Paino
3.62 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
16 cm
Pituus
21 cm
Leveys
21 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

VOC-pitoisuus < 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä

Vaaralausekkeet:

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 3-jodi-2-propynyylibutyylikarbamaatti (IPBC). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 3-jod-2-propynylbutylkarbamat (IPBC). Kan orsaka en allergisk reaktion.