Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Ässä 7 Remonttimaali C 9l sävytettävä

TIKKURILA

Ässä 7 on vesiohenteinen, himmeä, ammattilaisille kehitetty akrylaattimaali seinä- ja kattopinnoille. Soveltuu rasitusluokan 04 tiloihin, kuten porraskäytäviin ja raskaan kulutuksen julkisiin tiloihin.

  • himmeä
  • teoreettinen riittoisuus: 8–12 m²/l
  • vesiohenteinen

104 € / kpl

11,56 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502209025
  • EAN-koodi: 6408070115190

Ässä 7 on vesiohenteinen, himmeä, ammattilaisille kehitetty akrylaattimaali seinä- ja kattopinnoille. Remonttimaali soveltuu erityisesti rasitusluokan 04 tiloihin, kuten porraskäytäviin, kodinhoitohuoneisiin ja raskaan kulutuksen julkisiin tiloihin. Laadukas Ässä-maali on tarkoitettu erityisesti kovan kulutuksen alaisille pinnoille kuivissa sisätiloissa. Tuote kestää pesua ja mekaanista rasitusta erittäin hyvin. Maali soveltuu uusille ja aiemmin maalatuille betoni-, rappaus-, tasoite-, lastulevy-, kipsilevy- ja puukuitulevypinnoille. Ässä 7 on saanut vähäpäästöisyydestään sekä M1-luokituksen että Joutsenmerkin. Tuotetta voidaan käyttää LEED- ja BREEAM-rakennuksissa. Tuotteella on myös MED-hyväksyntä. • väri: valkoinen • sävytettävissä • himmeä (kiiltoryhmä 5) • riittoisuus: imeville pinnoille 8–12 m²/l • kuiva-ainepitoisuus: n. 40 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,3 kg/l • EU VOC raja-arvo (kat A/a): 30 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 10 g/l. MAALAUS Maalattavan pinnan on oltava kuiva, ja lämpötilan vähintään +10 °C sekä ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Esikäsittele maalattava pinta puhdistamalla se liasta ja pölystä. Aiemmin maalattu pinta on pestävä Maalipesulla. Tarvittaessa tasoita pinta ja hio se, ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa pinta Ässä 1 pohja- ja kattomaalilla. Sekoita Ässä 7 -maali hyvin ennen käyttöä ja ohenna vedellä tarvittaessa. Maalin voi levittää telalla, ruiskulla tai siveltimellä 1 - 2 kertaa. Valikoimastamme löydät myös pohjamaalit, siveltimet ja työvaatteet ja -käsineet. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä!

Tuote

Paino
10.89 kg
Kiilto
Himmeä
Sävytys
Sävytettävissä
Perusmaali
C
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
8
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
12
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
12.06 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
20 cm
Pituus
31 cm
Leveys
31 cm

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni (BIT) ja reaktiomassa: 5-kloori-2-metyyli-2Hisotiatsol-3-onin ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Tämä tuote sisältää biosidivalmistetta, joka suojelee tuotetta varastoinnin aikana. Sisältää C(M)IT/MIT (3:1). Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on (BIT) och reaktionsmassa av 5-klori-2-metyl-2H-isotiazol-3-on och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Kan orsaka en allergisk reaktion. Innehåller biocidprodukt för att skydda produkten under lagring. Innehåller C(M)IT/MIT (3:1).