Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Betolux Akva Lattiamaali 2,7l A valkoinen sävytettävissä

TIKKURILA

Vesiohenteinen, valkoinen ja sävytettävä polyuretaani-akrylaattimaali betoni- ja puulattioiden maalaukseen kuivissa sisätilossa.

83,90 € / kpl

31,07 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500603739
  • EAN-koodi: 6408070046708

Betolux Akva on kestävä, puolikiiltävä lattiamaali, joka soveltuu uusien ja aiemmin maalattujen betoni- ja puulattioiden sekä -portaiden maalaukseen sisätiloissa. Vesiohenteinen Betolux Akva sopii hyvin esimerkiksi asuin-, liike- ja varastotilojen lattioiden ja portaiden maalaukseen. Maalipinta kestää lievää mekaanista ja kemiallista rasitusta. Betolux Akva kuivuu nopeasti: maalipinta on pölykuiva noin 15 minuutin kuluttua ja päällemaalattavissa noin tunnin kuluttua maalaamisesta. Käyttöönottokuiva lattia on maalausta seuraavana päivänä, ja kahdessa viikossa maali kovettuu täysin sekä saavuttaa lopulliset kestävyysominaisuutensa. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • puolikiiltävä (kiiltoryhmä 3) • riittoisuus: 5–7 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 35 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,1–1,2 kg/l • EU VOC raja-arvo (kat A/i): 140 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 140 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat alla olevan ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista maalaamattomat puupinnat pölystä, liasta, rasvasta ja öljystä. Käsittele oksankohdat ohuelti oksalakalla. Pohjamaalaa puupuhtaat pinnat 1–2 kertaan. Betonilattioista poistetaan ensin sementtiliimakerros koneellisesti hiomalla, minkä jälkeen hiontapöly poistetaan. Pohjusta uusi betonilattia pohjusteella tai 10 % vedellä ohennetulla Betolux Akvalla. Aikaisemmin maalattu pinta Pese aikaisemmin maalattu pinta maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Anna kuivua. Poista sitten vanha irtoava maali, hio pinta hyvin ja poista hiontapöly. MAALAAMINEN Puulattiat Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja levitä se ohentamattomana 2–3 kertaan. Työvälineeksi sopii parhaiten tekokuitusivellin. Betolux Akva kuivuu nopeasti – maalaustyö kannattaa suunnitella niin, etteivät jatkoskohdat jää näkyviin. Etene lautojen pituussuunnassa muutama lauta kerrallaan ja tee tarvittavat korjaukset vasta maalipinnan kuivuttua. Betonilattiat Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja levitä se lyhytnukkaisella telalla tai pieniin pintoihin keinokuitusiveltimellä. Pintamaalaa uudet ja aiemmin maalatut betonipinnat Betolux Akvalla 2–3 kertaan. Voit vähentää maalatun pinnan liukkautta lisäämällä maalin joukkoon karhennusjauhetta. Karhennetulla maalilla voidaan maalata koko lattiapinta tai esimerkiksi liukuesteraita porrasaskelmien ulkoreunaan. Työvälineet voi pestä vedellä. Käsittelyolosuhteet Betonipinnan tulee olla kuiva ja vähintään 4 viikkoa vanha. Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan pitää olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
3.24 kg
Kiilto
Puolikiiltävä
Sävytys
Sävytettävissä
Perusmaali
A
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
5
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
7
Pakkauskoko (l)
2.7

Pakkaus

Paino
3.613 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
18 cm
Pituus
18.2 cm
Leveys
19.2 cm

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.