Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Cello Aqua Pohjamaali 2,7l PM1 valkoinen sävytettävissä

CELLO

Täyshimmeä maali ulkona olevien puupintojen pohjamaalaukseen. Vesiohenteinen.


49,95 € / kpl

18,50 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500609701
  • EAN-koodi: 6414620485392

Cello Aqua -pohjamaali sopii ulkona olevien puupintojen, esimerkiksi puuseinien ja ulko-ovien, pohjamaalaukseen. Pintamaaleina voi käyttää öljymaaleja ja vesiohenteisia maaleja (dispersiomaaleja). Täyshimmeä Cello Aqua -pohjamaali on pellavaöljyä sisältävä vesiohenteinen alkydipohjamaali. Maalausvälineet voi käytön jälkeen pestä vedellä. Maalipinta on kosketuskuiva 6 tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 16 tunnin kuluttua maalaamisesta. Valkoista Cello Aqua -pohjamaalia voi käyttää sävyttämättömänä tai sen voi sävyttää haluamaansa vaaleaan sävyyn. Valikoimastamme löydät myös tarpeisiisi sopivan pintamaalin. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: 6–10 m²/l alustasta riippuen • kuiva-ainepitoisuus n. 44 tilavuusprosenttia • tiheys 1,3 g/ml • EU VOC raja-arvo (kat A/d): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Cello Aqua -pohjamaali soveltuu vain esikäsitellyille, paljaille puupinnoille – ei vanhan maalipinnan päälle. Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla puupinnat alla olevan ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Maalaamattomat pinnat: Puhdista aluksi maalaamattomat pinnat irtoavasta puuaineksesta, liasta ja pölystä sekä käsittele tarvittaessa homepesuliuoksella. Sivele pinnat värittömällä pohjusteella ja anna kuivua 1 vrk. Aikaisemmin maalatut pinnat Poista aikaisemmin maalatuilta puupinnoilta irtoava tai huonosti kiinni oleva maali, irtonainen puuaines ja epäpuhtaudet. Pese sen jälkeen pinnat tarvittaessa homepesuliuoksella tai maalarinpesuliuoksella. Vaihda huonokuntoiset puuosat uusiin. Sivele paljaat puupinnat pohjusteella ja anna niiden kuivua 1 vrk. Puhdista paljaat metallipinnat irtoruosteesta, rasvasta ja liasta ja harjaa ne teräsharjalla sekä pohjamaalaa ne ruosteenestopohjamaalilla ennen maalausta. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä. Levitä maali siveltimellä, maalausharjalla tai ruiskulla. Puupintojen maalauksessa maalia ohennetaan 5–10 % vedellä. Jos maali levitetään ruiskulla, pinta kannattaa viimeistellä siveltimellä, jotta maali tarttuu varmasti hyvin. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: pintamaali, homeenpoistoaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit, suojamuovit ja maalaustelineet.

Tuote

Paino
3.52 kg
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
10
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
6
Perusmaali
PM1
Kiilto
Täyshimmeä
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
10
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
6
Pakkauskoko (l)
2.7

Pakkaus

Paino
3.66 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
16 cm
Pituus
22 cm
Leveys
20 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

USDA-sertifioitu biopohjainen tuote
Ei
EC1 PLUS -sertifioitu
Ei
EU-ympäristömerkki
Ei
Allergiatunnus
Ei
GEV-EMICODE EC1 -sertifioitu
Ei
Joutsenmerkki-sertifioitu
Ei
Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Ei
VOC-pitoisuus <lt/> 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä
OK biobased -sertifioitu
Ei
Cradle to Cradle -sertifioitu
Ei mikään
M1-sertifioitu
Ei
Tuote kierrätettävissä tai valmistajalla takaisinottopalvelu
Ei

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 3-jodi-2-propynyylibutyylikarbamaatti, 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos ja 2,4,7,9-tetrametyylidek-5-yyni-4,7-dioli. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. (Ks. liite) Faroangivelser: EUH208 Innehåller 3-jod-2-propynylbutylkarbamat, 5-Klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning och 2,4,7,9-Tetramethyl-5-decyne-4,7-diol. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.