Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Cello Cover Peittosuoja 9l PM3 sävytettävä

CELLO

Vesiohenteinen, puolihimmeä peittosuoja muodostaa ohuen peittävän kalvon jättäen puun pintakuvion näkyviin talomaaleja paremmin.

  • Vesiohenteinen
  • Puolihimmeä

80,90 € / kpl

8,99 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500963026
  • EAN-koodi: 6414620500040

Cello Cover on vesiohenteinen puupintojen peittosuoja ulkokäyttöön. Peittosuoja muodostaa puun pintaan ohuen, peittävän kalvon ja antaa sille tehokkaan suojan. Cello Cover sopii sekä vanhojen että uusien puupintojen käsittelyyn. Peittosuojalla saat vanhat, haalistuneet puupinnat taas kauniiksi ja sävyltään yhtenäisiksi, ja se sopii myös vanhan ja uuden puunsuojapinnan värisävyn yhtenäistämiseen. Käyttökohteita ovat mm. ulkoseinät, vuorilaudat, aidat ja ikkunanpuitteet. Hirsipinnoille suosittelemme kuultavia puunsuojia tai kuullotteita. Sävytä Cello Cover -peittosuoja haluamaasi tummaan sävyyn. Cello Coverilla käsitelty pinta kestää hyvin sään vaikutuksia. Peittosuojan kuivumisaika on noin 16 tuntia, viileällä tai kostealla säällä kauemmin. • väri: kirkas, sävytettävä tummiin sävyihin (ei voida käyttää ilman sävytystä) • puolihimmeä (kiiltoryhmä 4) • riittoisuus: sahalauta 5–8 m²/l, höylälauta 8–10 m²/l • kuiva-ainepitoisuus: n. 40 tilavuusprosenttia • tiheys 1,2 g/ml • EU VOC raja-arvo (kat A/e): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l. HUOM! Tätä tuotetta voi käyttää ainoastaan sävytettynä. Sävytys on ostettava erikseen. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävän ja kauniin sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelemällä säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti. Uusi puupinta Käsittele uusi pinta mahdollisimman pian. Ainakin pohjustus ja pohjamaalaus kannattaa tehdä jo rakennuskesänä. Poista ensin pinnasta irtoaines, lika ja home. Käytä tarvittaessa homepesuliuosta. Huuhtele pinnat pesun jälkeen huolellisesti ja anna niiden kuivua. Sivele pinta pohjusteella ja anna kuivua vuorokauden ajan. Aikaisemmin maalattu tai vanha puupinta Vaihda huonokuntoiset puuosat uusiin. Poista irtoaines, lika ja pöly sekä huonokuntoiset maalikerrokset. Paksun vanhan maalikerroksen tarttuvuus alustaan saattaa olla heikentynyt niin, että maali on syytä poistaa, vaikka maalikalvo vaikuttaisikin ehjältä. Vanha maalikerros poistetaan kaapimalla tai teräsharjalla sekä mahdollisesti lämmittämällä pintaa infrapunalämmittimellä. Pese maalipinnat maalarinpesuliuoksella ja homeiset pinnat homepesuliuoksella. Huuhtele hyvin. Pohjusta paljaat puupinnat pohjusteella ja anna kuivua n. 1 vrk. KÄYTTÖ Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä peittosuojaa samaan astiaan. Sekoita hyvin ja levitä siveltimellä, maalausharjalla tai ruiskulla 1–2 kertaan. Käsittele päätypuu erityisen huolellisesti. Työvälineet pestään heti käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Maalaustyön ja peittosuojan kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja tuotteen lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Vältä maalaamista suorassa auringonpaisteessa. Muista myös: homepesuaine, pohjuste, maalarinteipit, suojamuovit, työvaatteet ja -käsineet sekä maalaustelineet.

Tuote

Paino
9.94 kg
Perusmaali
PM3
Sävytys
Sävytettävä
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
6
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
9
Pakkauskoko (l)
9
Kiilto
Puolihimmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Ulos

Pakkaus

Paino
10.99 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
22 cm
Pituus
33 cm
Leveys
33 cm

Vaaralausekkeet:

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni ja 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on och blandning av 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr. 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr. 220-239-6] (3:1). Kan orsaka en allergisk reaktion.