Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Cello Decor Sisustusmaali himmeä 2,7l PM3 sävytettävä

CELLO

Cello Decor on himmeä, ympäristöystävällinen sisustusmaali uusien ja aikaisemmin maalattujen sisäseinien maalaukseen. Soveltuu hyvin olo- ja makuuhuoneiden maalaamiseen ja jättää tasaisen pinnan. Sävytettävä.

36,95 € / kpl

13,69 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 501470500
  • EAN-koodi: 6438313164326

Cello Decor -sisustusmaali on ympäristöystävällinen ja helppokäyttöinen maali uusien ja aikaisemmin maalattujen sisäseinien ja -kattojen maalaukseen. Se jättää tasaisen ja himmeän pinnan. Vesiohenteinen, liuotteeton Cello Decor sopii erityisen hyvin olo- ja makuuhuoneiden seiniin ja kattoihin, ja sillä voidaan maalata betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintoja. Cello Decor -sisustusmaalilla maalaustyö sujuu nopeasti: maalattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 2 tunnin kuluttua maalaamisesta. Maalipinta kestää hyvin kulutusta, minkä ansiosta maali soveltuu myös esimerkiksi lastenhuoneiden seiniin. Työvälineet pestään heti käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella. Vähäpäästöinen Cello Decor -akrylaattimaali kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokitusten M1-ryhmään, ja sille on myönnetty Allergia- ja astmaliiton allergiatunnus sekä Joutsenmerkki. Cello Decor -sisutusmaalille on myös myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu. • väri: sävytettävä tummiin sävyihin (ei voida käyttää ilman sävytystä) • himmeä (kiiltoryhmä 5) • riittoisuus: 7–10 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 38 tilavuusprosenttia • tiheys 1,3 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/a): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. HUOM! Tätä tuotetta voi käyttää ainoastaan sävytettynä. Sävytys on ostettava erikseen. Tutustu myös muihin Cello-sarjan maaleihin: niistä löydät sopivan tuotteen kaikkiin sisä- ja ulkomaalausprojekteihisi. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa sopivalla tasoitteella, hio ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa sopivalla pohjamaalilla. Aikaisemmin maalattu pinta Pese pinta maaipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat, kiiltävät maalatut pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Silota pinta sopivalla tasoitteella. Hio hyvin ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa tarvittaessa. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä Cello Decor -sisustusmaali telalla, ruiskulla tai siveltimellä 1–2 kertaan ylhäältä alaspäin edeten. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Tuulettaminen maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana nopeuttaa kuivumista. MAALIPINNAN HOITO Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin neljässä viikossa – ennen sitä maalipintaa on käsiteltävä varoen. Maalipinta voidaan puhdistaa kevyesti pyyhkimällä esimerkiksi kostealla siivousliinalla. Karkeaa harjausta tai voimakasta hankausta tulee välttää. Muista myös: siveltimet ja telat, pohjamaali, tasoite, maalarinteipit ja suojamuovit.

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos ja 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. (Ks. liite) Faroangivelser: EUH208 Innehåller 5-Klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyli-2H-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning och 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.

Tuote

Paino
3.33 kg
Perusmaali
PM3
Sävytys
Sävytettävä
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
7
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
10
Pakkauskoko (l)
2.7
Kiilto
Himmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle

Pakkaus

Paino
3.68 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
16 cm
Pituus
21 cm
Leveys
21 cm