Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Cello Loft Sisäkattomaali täyshimmeä 9l PM1 valkoinen sävytettävissä

CELLO

Cello Loft on vesiohenteinen täyshimmeä sisäkatto- ja pohjamaali. Maali peittää hyvin, levittyy helposti ja jättää tasaisen pinnan. Cello Loft on ympäristöystävällinen valinta. Valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin.

79,90 € / kpl

8,88 € / l

Tilaa sävytettynä

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 501470503
  • EAN-koodi: 6438313164357

Cello Loft on vesiohenteinen, helppokäyttöinen, liuotteeton ja hajuton täyshimmeä sisämaali, joka sopii sisäkattojen maalaamiseen sekä pohjamaaliksi varsinaisen pintamaalin alle. Se jättää tasaisen ja himmeän pinnan. Vesiohenteisella Cello Loft -sisäkattomaalilla voit maalata betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintoja. Cello Loftilla maalattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 2 tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään heti käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella. Liuotteeton, vähäpäästöinen Cello Loft -akrylaattimaali kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokitusten M1-ryhmään, ja sille on myönnetty Allergia- ja astmaliiton allergiatunnus sekä Joutsenmerkki. Valitsemalla Cello Loft -sisäkattomaalin suosit suomalaista: tuotteelle on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: 7–10 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 40 tilavuusprosenttia • tiheys 1,5 g/ml • EU VOC raja-arvo (kat A/a): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. Tutustu myös muihin Cello-sarjan maaleihin: niistä löydät sopivan tuotteen kaikkiin sisä- ja ulkomaalausprojekteihisi. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Puhdista uudet pinnat pölystä ja liasta. Aikaisemmin maalatut pinnat pestään maalarinpesuaineella ja huuhdotaan huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Silota pinnan epätasaisuudet kohteeseen sopivalla tasoitteella, hio kuivunut tasoite ja poista hiontapöly. Teräspinnat sekä lautapintojen oksankohdat kannattaa pohjamaalata tartuntapohjamaalilla ennen maalausta Cello Loftilla. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä telalla, ruiskulla tai siveltimellä 1–2 kertaan. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista. MAALIPINNAN HOITO Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin neljässä viikossa – ennen sitä maalipintaa on käsiteltävä varoen. Maalipinta voidaan puhdistaa kevyesti pyyhkimällä esimerkiksi kostealla siivousliinalla. Karkeaa harjausta tai voimakasta hankausta tulee välttää. Muista myös: siveltimet ja telat, tasoite, pintamaali, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
13.56 kg
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle
Perusmaali
PM1
Sävytys
Ei voida sävyttää
Pakkauskoko (l)
9
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
10
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
7
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
10
Kiilto
Täyshimmeä
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
7

Pakkaus

Paino
14.61 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
22 cm
Pituus
33 cm
Leveys
30 cm

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos ja 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. (Ks. liite) Faroangivelser: EUH208 Innehåller 5-Klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyli-2H-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning och 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.