FUTURA 15 KALUSTEMAALI 0,45L PUOLIHIMMEÄ PM3 SÄVYTETTÄVÄ

FUTURA 15 KALUSTEMAALI 0,45L PUOLIHIMMEÄ PM3 SÄVYTETTÄVÄ

TEKNOS

Silkinhimmeä, nopeasti kuivuva uretaanialkydimaali, jolla on hyytelömäisyytensä ansiosta hyvät maalausominaisuudet. Puisten ja pohjamaalattujen metallisten irtokalusteiden maalaamiseen sisätiloissa.


21,95 € / kpl

48,78 € / l

Hinta verkkokaupassa

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 500659580
  • EAN-koodi: 7318740007238

Futura 15 on korkealuokkainen ja nopeasti kuivuva kalustemaali, joka on hyytelömäisen koostumuksensa ansiosta helppo levittää. Futura 15 soveltuu puu- ja metallikalusteiden maalaamiseen sisätiloissa. Puolihimmeällä, liuotinohenteisella Futura 15 -kalustemaalilla voit maalata puisia ja pohjamaalattuja metallisia irtokalusteita – sekä uusia että aikaisemmin maalattuja. Maalipinta on kosketuskuiva noin kolmen tunnin kuluttua maalauksesta ja päällemaalattavissa seuraavana päivänä. • väri: sävytettävä tummiin sävyihin (ei voida käyttää ilman sävytystä) • puolihimmeä (kiiltoryhmä 4) • riittoisuus: 8–12 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 50 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,3 g/ml HUOM! Tätä tuotetta voi käyttää ainoastaan sävytettynä. Sävytys on ostettava erikseen. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista pinta huolellisesti liasta ja pölystä sekä pohjamaalaa kohteeseen soveltuvalla pohjamaalilla. Maalaamattomat puu- ja lastulevypinnat sekä teräspinnat pohjamaalataan tartuntapohjamaalilla. Jos pinnassa on koloja tai halkeamia, ne kannattaa silottaa tasoitteella ennen maalausta. Hio tasoitetut kohdat ja poista hiontapöly. Aikaisemmin maalattu pinta Pese pinta maalarinpesuliuoksella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Poista huonosti kiinni oleva maali kaapimalla. Poista metallipinnoilta mahdollinen ruoste teräsharjalla ja pese pinta lakkabensiinillä ennen pohjamaalausta. Hio kovat tai kiiltävät maalipinnat himmeiksi ja tasoita mahdolliset kolot ja syvennykset sopivalla tasoitteella, hio ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa pinta kohteeseen sopivalla pohjamaalilla. MAALAAMINEN Koska Futura 15 -maali on hyytelömäistä, se on sekoitettava erittäin huolellisesti ennen käyttöä. Levitä maali siveltimellä, telalla tai ruiskulla. Ruiskumaalausta varten maalia ohennetaan 5–15 %. Mahdollinen seuraava maalaus tehdään, kun maali on kuivunut yön yli. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: pohjamaali, siveltimet, tasoite, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Vaaralausekkeet

H226 Syttyvä neste ja höyry. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. EUH208 Sisältää 2-butanonioksiimi ja kobolttibis(2-etyyliheksanoaatti). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. EUH208 Innehåller 2-butanonoxim och kobolt-bis (2-etylhexanoat). Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Pakkauskoko (l)
0,45
Kiilto
Puolihimmeä
Ohenne
Liuotin
Käyttö
Sisälle
Perusmaali
PM3
Sävytys
Sävytettävä
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
8
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
10

Pakkaus

Paino
0.52 kg
Korkeus
8 cm
Pituus
11 cm
Leveys
11 cm