Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Futura 3 Tartuntapohjamaali PM1 2,7l valkoinen

TEKNOS

Täyshimmeä ja monikäyttöinen alkydipohjamaali, joka soveltuu pohja-, hionta-, tartunta- ja välimaaliksi sisälle ja ulos.

  • täyshimmeä
  • liuotinohenteinen

81,90 € / kpl

30,33 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500804742
  • EAN-koodi: 6414620187678

Futura 3 on monikäyttöinen täyshimmeä pohjamaali sekä sisä- että ulkokäyttöön. Se soveltuu pohja-, tartunta- ja välimaaliksi. Täyshimmeä, liuotinohenteinen Futura 3 -pohjamaali sopii puisten sisä- ja ulkokalusteiden sekä lastu-, kuitu- ja kipsilevyjen pohjamaalaukseen. Futura 3:lla voit pohjamaalata myös metalliset sisätilojen kalusteet, lasi- ja kaakelipinnat sekä PVC-muovi- ja katalyyttimaalipinnat. Futura 3:a voidaan käyttää myös sisäkattojen maalaukseen. Maalipinta on pölykuiva noin kahden tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa kuuden tunnin kuluttua maalauksesta. Pohjamaalin voi sävyttää, mutta sävytystarkkuus ei ole täydellinen. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: 8–10 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 50 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,4 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/i): 500 g/l 2010. Tuotteen VOC maks. 500 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Poista käsiteltävästä pinnasta irtonainen aines, lika ja pöly. Poista metallipinnoilta mahdollinen ruoste teräsharjalla. Poista irtoava ja heikosti kiinni oleva maali; lateksimaalit on syytä poistaa kokonaan. Hio kovat ja kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly ennen maalausta. MAALAAMINEN Sekoita Futura 3 -pohjamaali huolellisesti ennen käyttöä. Ohenna maalia puupintojen maalauksessa tarvittaessa lakkabensiinillä 5–10 % ja levitä maali siveltimellä, maalausharjalla, telalla tai ruiskulla. Ruiskumaalauksessa maalia ohennetaan 5–15 %. Maalaa Futura 3:lla pohjamaalattu pinta kohteeseen sopivalla pintamaalilla Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: pintamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
3.82 kg
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
9
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
0
Perusmaali
PM1
Kiilto
Täyshimmeä
Käyttö
Sisälle ja ulos
Ohenne
Liuotin
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
0
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
5
Pakkauskoko (l)
2.7

Pakkaus

Paino
4.17 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
16 cm
Pituus
21 cm
Leveys
21 cm

Vaaralausekkeet:

H226 Syttyvä neste ja höyry. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. EUH208 Sisältää 2-butanonioksiimi ja kobolttibis(2-etyyliheksanoaatti). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. EUH208 Innehåller 2-butanone oxime och koboltbis(2-etylhexano). Kan orsaka en allergisk reaktion.