Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Hirsivaha väritön 2,7l

TEKNOS
  • EAN-koodi: 6414621142560 | Tuotenumero: 501917448

Luonnonvahaa sisältävä, hengittävä vaha hirsi- ja paneelipinnoille kuivissa ja kosteissa sisätiloissa. M1-luokiteltu. Värittömänä syventää puupinnan luonnollista värisävyä. Sävytettynä suojaa puuta auringon UV-säteilyltä.

  • riittoisuus 10-14 m2/l

51,90 € / kpl

19,22 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6414621142560
  • Tuotenumero: 501917448

Hirsivaha on luonnollista karnaubavahaa sisältävä vesiohenteinen vaha, joka suojaa ja kaunistaa erilaiset sisätilojen hirsipinnat. Hirsivaha muodostaa likaa ja vettä hylkivän, luonnollisen ja hengittävän vahamaisen pinnan ja syventää aidon puun luonnollista värisävyä. Teknoksen väritön hirsivaha antaa sisätilojen hirsiseinille kauniin ja luonnollisen, kestävän suojan, joka hylkii vettä ja likaa mutta antaa puun hengittää. Hirsivaha soveltuu hirsi- ja puupaneeliseinien, paneelikattojen, listojen ja väliovien käsittelyyn, niin käsittelemättömille kuin aikaisemmin puuvahalla käsitellyille pinnoille. Halutessasi voit sävyttää hirsivahan kuultaviin sävyihin. Turvallinen ja vähäpäästöinen Teknoksen hirsivaha kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokitusten M1-luokkaan. • väri: väritön, sävytettävissä kuultaviin sävyihin • riittoisuus: n. 10–14 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 25 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,0 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/f): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l. Hirsivahalla käsitelty pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja uudelleenkäsiteltävissä noin tunnin kuluttua. Pese työvälineet heti käytön jälkeen vedellä. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää huoltoväliä. Puhdista uusi, käsittelemätön puupinta liasta ja pölystä parhaan tartunnan varmistamiseksi. Pese aikaisemmin puuvahalla käsitelty pinta maalipesuaineella. Poista mahdollinen vanha maali- tai lakkakerros kokonaan. Jos pinta on aiemmin käsitelty puuvahalla tai -öljyllä, hirsivahan soveltuvuus kannattaa varmistaa kokeilemalla sitä ensin pieneen, huomaamattomaan kohtaan. KÄSITTELY Sekoita hirsivaha huolellisesti ennen käyttöä, sävytettyä tuotetta kannattaa sekoitella myös käytön aikana. Levitä hirsivaha tekokuitusiveltimellä, nukkaamattomalla telalla, sienellä tai kankaalla 1–2 kertaan. Vahapinnan lopulliseen värisävyyn vaikuttavat pinnan imevyys, puun oma sävy sekä mahdolliset aikaisemmat käsittelyt. Jos sävy tuntuu liian voimakkaalta, vahaa voi ohentaa vedellä 5–20 tilavuusprosenttia. PINNAN HOITO Puhdista vahattu hirsipinta neutraalilla pesuaineliuoksella siivousliinan tai pehmeän sienen avulla. Pyyhi tai huuhtele pesuaine ja lika puhtaalla vedellä. Karkeaa harjausta tai voimakasta hankausta tulee välttää. Käsittelyolosuhteet Käsittelyn aikana käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: siveltimet ja telat, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
2.74 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
10
Perusmaali
PM3
Kiilto
Muu
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
14
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
Pakkauskoko (l)
2.7

Pakkaus

Paino
3.09 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
16 cm
Pituus
21 cm
Leveys
21 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

VOC-pitoisuus < 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä
M1-sertifioitu
Kyllä