Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Homeenpoisto 5l

TIKKURILA

Homeenpoistoliuos maalatuille ja maalaamattomille puupinnoille ennen uudis- ja huoltomaalausta. Vesiohenteinen. Hyytelömäinen.

  • Vesiohenteinen
  • Hyytelömäinen

50,90 € / kpl

10,18 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500580899
  • EAN-koodi: 6408070025758

Homeenpoistoliuosta käytetään homeen poistamiseen ulkopinnoilta ennen maalaamista tai muuta käsittelyä. Tuote soveltuu sekä maalamattomille että maalatuille pinnoille. Home kannattaa aina poistaa käsiteltävästä pinnasta ennen maalaamista, lakkaamista tai käsittelyä puuöljyllä. Tikkurilan hyytelömäinen, hypokloriittipohjainen homeenpoistoaine sopii juuri tähän tarkoitukseen. Sitä voidaan käyttää paitsi puupinnoille myös rappaus- ja betonipinnoille ennen uudis- tai huoltomaalausta sekä betonitiili- ja kuitusementtikatoille ennen huoltomaalausta. KÄYTTÖ Suojaa lasi-, alumiini- ja vastaavat pinnat, jotka voivat vahingoittua aineen vaikutuksesta. Vältä roiskeita vaatteisiin ja esimerkiksi käsittelemättömiin kalusteisiin, sillä tuote on valkaiseva. Laimenna Homeenpoisto vedellä suhteessa 1:3. Levitä seos homehtuneelle pinnalle alhaalta ylöspäin sienellä, pehmeällä harjalla tai suurille pinnoille tehokkaimmin puutarharuiskulla. Liuos saa vaikuttaa puoli tuntia tai pidempäänkin, mikäli alusta on vaikeasti homehtunut. Käytä tarvittaessa harjaa. Huuhdo pinnat käsittelyn jälkeen huolellisesti vedellä ylhäältä alaspäin esimerkiksi ruiskulla. Pohjusta maalaamaton puupinta heti pinnan kuivuttua ja huoltomaalaa aikaisemmin maalattu pinta. Pese työvälineet vedellä.

Pakkaus

Paino
5.65 kg
Nettosisältö
5 LTR
Korkeus
31 cm
Pituus
18 cm
Leveys
19 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

Orgaaninen liuotinpohjainen ohenne/puhdistusaine
Ei
Vesipohjainen
Kyllä

Vaaralausekkeet:

H314 Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. H400 Erittäin myrkyllistä vesieliöille. EUH206 Varoitus! Älä käytä yhdessä muiden tuotteiden kanssa. Tuotteesta voi vapautua vaarallista kaasua (klooria). Faroangivelser: H314 Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon. H400 Mycket giftigt för vattenlevande organismer. EUH206 Varning! Får ej användas tillsammans med andra produkter. Kan avge farliga gaser (klor).