Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Kilpi Tiilikattomaali 20l tummanharmaa

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070117026 | Tuotenumero: 502264142

Vesiohenteinen Kilpi Tiilikattomaali on suunniteltu ja optimoitu erityisesti tiilikattojen huoltomaalaukseen vesikatteen rankat sääolosuhteet huomioiden. Kilpi Tiilikattomaalilla voit jatkaa tiilikattosi elinkaarta.

  • puolihimmeä
  • 2–3 m²/l käsittely kahdesti
  • vesiohenteinen

203 € / kpl

10,15 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070117026
  • Tuotenumero: 502264142

Tikkurilan Kilpi Tiilikattomaali on erityisesti tiilikattojen huoltomaalaukseen suunniteltu vesiohenteinen modifioitu akrylaattimaali. Kilpi Tiilikattomaali pidentää tiilikattosi elinkaarta ja suojaa sitä haurastumiselta. Tiilikaton maalaaminen uudistaa katon ja koko talon ulkonäön, suojaa tiilen pintaa ja hidastaa veden kulkeutumista rakenteeseen. Uusi maalipinta vähentää tiilikatteen rapautumista ja kasvuston muodostumista ja antaa katolle kauniin, valonkestävän, säänkestävän ja vettä hylkivän pinnan. Tikkurilan Kilpi Tiilikattomaali kestää erinomaisesti pohjoisen vaativissa ja vaihtelevissa sääoloissa, ja sen sävyt säilyvät pitkään. Kilpi Tiilikattomaalin valmissävyistä on saatavissa suomalaiseen maisemaan hyvin sopivat suosikkitiilikattosävyt: tiilenpunainen, tupapunainen, ruskea, tummanharmaa ja musta. Ne sävytetään epäorgaanisilla pigmenteillä, mikä takaa maalin erinomaisen sävynkeston. • ohenne: vesi • väri: tummanharmaa • kiilto: puolihimmeä (kiiltoryhmä 4) • riittoisuus: n. 2–3 m²/l kahteen kertaan levitettynä • kuiva-ainepitoisuus: n. 30 tilavuusprosenttia • tiheys: n. 1,15 kg/l Kilpi Tiilikattomaali soveltuu läpivärjätyille ja tehdasmaalatuille betonitiilikatteille, ja se voidaan levittää sivelemällä, telaamalla tai korkeapaineruiskutuksella. Ruiskutuksessa käytetään suutinkokoa 0,019"–0,021", suutinpaine 180–220 bar. Maalin riittoisuus riippuu pinnan imukyvystä sekä tiilikatteen profiilista. Tuote ei sovellu savitiilikatteille. PINNAN ESIKÄSITTELY JA KÄSITTELYOLOSUHTEET Varmista katteen kunto ja kattorakenteiden toimivuus ennen maalaustyötä. Suorita maalaustyö siten, että maalipintaa ehtii kuivahtaa ennen mahdollisen iltakasteen laskeumista, sillä kosteus aiheuttaa tuoreen maalipinnan himmenemistä. Älä maalaa kattoa silloin, kun sateen riski on suuri. Puhdista maalattava pinta liasta, pölystä, sammalesta ja jäkälästä korkeapainepesulla välttäen alustan ja rakenteiden vaurioittamista. Pese betonitiilikatteet Tikkurilan Kilpi Katonpuhdistajalla käyttöohjeen mukaisesti. Maalattavan pinnan tulee olla ehjä ja kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. MAALAAMINEN Varaa riittävä määrä maalia samaan astiaan sävyerojen välttämiseksi. Sekoita maali hyvin ja levitä se siveltimellä, telalla tai ruiskulla. Betonitiilikatteet maalataan kahteen kertaan. Ohenna ensimmäinen kerros 20 % puhtaalla vedellä pohjustusta varten. Pintamaalaus voidaan tehdä aikaisintaan kahden tunnin kuluttua pohjustuksesta. Sekoita huolellisesti ja ohentamatta tarvittava määrä maalia toisen kerroksen maalausta varten. Maalattua pintaa on käsiteltävä varoen, sillä se saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä normaaliolosuhteissa noin 4 viikossa. Työvälineet voi pestä vedellä. K-Raudasta saat kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen maalausprojektiin, kuten esikäsittelyaineet, työvälineet, telineet ja tikkaat. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä!

Tuote

Paino
23 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
4
Perusmaali
Muu
Kiilto
Puolihimmeä
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
6
Sävytys
Ei voida sävyttää
Pakkauskoko (l)
20

Pakkaus

Paino
24.44 kg
Nettosisältö
20 LTR
Korkeus
37 cm
Pituus
31 cm
Leveys
31 cm

Vaaralausekkeet:

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni (BIT), 2-oktyyli-2H-isotiatsol-3-onia (OIT) ja reaktiomassa: 5-kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin ja 2-metyyli-2H-isotiatsol3-onin (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Varoitus! Vaarallisia keuhkorakkuloihin kulkeutuvia pisaroita saattaa muodostua suihkutuksen yhteydessä. Älä hengitä suihketta tai sumua. Tämä tuote sisältää biosidivalmistetta, joka suojelee tuotetta varastoinnin aikana. Sisältää C(M)IT/MIT (3:1). Käytä suojakäsineitä. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on (BIT), 2-oktyl-2H-isotiazol-3-on (OIT) och reaktionsmassa av 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on och 2-metyl-2H-isotiazol3-on (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Kan orsaka en allergisk reaktion. Varning! Farliga respirabla droppar kan bildas vid sprejning. Inandas inte sprej eller dimma. Innehåller biocider, som skyddar produkten under lagring. Innehåller C(M)IT/MIT (3:1). Använd skyddhandskor.