Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Kirjo Aqua Peltikattomaali PM1 18l

TEKNOS
  • EAN-koodi: 6414621019930 | Tuotenumero: 500908191

Vesiohenteinen, akrylaattipohjainen, korroosionestopigmentoitu peltikattomaali. Erinomainen tartunta uudelle sinkitylle pellille ja vanhoille alkydi- sekä akrylaattimaaleille. Himmeä.


289 € / kpl

16,06 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6414621019930
  • Tuotenumero: 500908191

Kirjo Aqua on vesiohenteinen ruosteenestopigmenttiä sisältävä, hyvin tarttuva ja levittyvä erikoismaali, joka sopii peltikattojen ja muiden metallipintojen maalaamiseen. Kirjo Aqua -peltikattomaali suojaa peltikattoa sääolojen aiheuttamalta rasitukselta – ja saa kattosi kestämään ja näyttämään kauniilta pitkään. Ruosteenestopigmentoitu pintakova mutta joustava maalikalvo suojaa metallialustaa korroosiolta. Himmeäkiiltoinen, akrylaattipohjainen Kirjo Aqua sopii uusien maalaamattomien, sinkittyjen ja galvanoitujen pelti- ja teräspintojen maalaukseen sekä aikaisemmin maalattujen peltikattojen ja teollisesti maalipinnoitettujen teräsohutlevyjen huoltomaalaukseen. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • himmeä (kiiltoryhmä 5) • riittoisuus: n. 7–8 m²/l • kuiva-ainepitoisuus: n. 38 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,2 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/i): 140 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 140 g/l. Kirjo Aqua -peltikattomaalilla maalattu pinta on pölykuiva tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 8 tunnin kuluttua maalauksesta. Pese työvälineet heti käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä maalattavan pinnan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Esikäsittely säästää aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti. Kirjo Aqualla maalattaessa uuden peltikaton ei tarvitse antaa himmentyä ennen maalauskäsittelyä. Peltikatot ja muut maalaamattomat sinkkipinnat Pese sinkitty peltipinta peltipesuaineella ennen maalaamista ja huuhtele vedellä. Poista mahdollinen ruoste teräsharjaamalla. Aikaisemmin maalatut pinnat Poista irtoava vanha maali sekä mahdollinen ruoste kaapimalla. Jos maali hilseilee runsaasti, sen tarttuvuus on kauttaaltaan huono ja se kannattaa poistaa kokonaan. Pese pinta peltipesuaineella ja huuhtele vedellä. Varmista huoltomaalauksessa vanhan pinnoitteen ja Kirjo Aquan yhteensopivuus ennen maalausta. Korroosionsuojaa voi tehostaa pohjamaalaamalla ruostekohdat ruosteenestopohjamaalilla. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali siveltimellä, ns. kattoharjalla tai korkeapaineruiskulla. Jos käytät sivellintä, pinta kannattaa maalata kahteen kertaan. Huoltomaalauksessa ruosteiset, esikäsitellyt kohdat kannattaa paikkamaalata ruosteenestomaalilla tai Kirjo Aqualla, minkä jälkeen pinta maalataan kertaalleen. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Pinnan lämpötila ei saisi kohota yli +40 °C:n, sillä silloin maali haihtuu liian nopeasti, sen tarttuvuus heikkenee ja maalipintaan voi muodostua huokosia tai kuplia. Muista myös: ruosteenestopohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet sekä maalaustelineet.

Tuote

Paino
22.88 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
7
Perusmaali
PM1
Kiilto
Himmeä
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
7
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
18

Pakkaus

Paino
24.48 kg
Nettosisältö
18 LTR
Korkeus
37 cm
Pituus
33 cm
Leveys
33 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

VOC-pitoisuus < 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä