KIVA 30 KALUSTELAKKA 0,9L PUOLIHIMMEÄ EP SÄVYTETTÄVISSÄ

KIVA 30 KALUSTELAKKA 0,9L PUOLIHIMMEÄ EP SÄVYTETTÄVISSÄ

TIKKURILA

Kellastumaton akrylaattilakka puupinnoille sisällä. Soveltuu myös petsattujen pintojen suojalakkaukseen. Vesiohenteinen, sävytettävä.

32,95 € / kpl

36,61 € / l

Hinta verkkokaupassa

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 500199594
  • EAN-koodi: 6408070025543

Tikkurilan Kiva-kalustelakka antaa kalusteillesi uuden elämän. Voit käyttää sitä luonnollisen värittömänä tai sävyttää kotisi muihin väreihin sopivaksi. Kiva jättää kauniin kuultavan pinnan ja soveltuu moniin käyttötarkoituksiin. Vesiohenteinen, puolihimmeä Kiva 30 -kalustelakka suojaa ja uudistaa paitsi puiset kalusteet myös esimerkiksi paneeliseinät, puukatot, ovet ja muut vastaavat puupinnat. Sillä voit myös suojalakata maalatut ja petsatut pinnat. Tuote ei sovellu lattioiden lakkaamiseen. Lakkapinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja uudelleenkäsiteltävissä tai hiottavissa 2–3 tunnin kuluttua lakkauksesta. Käyttöönottokuiva pinta on seuraavana päivänä, ja työvälineet voi pestä vedellä. Kiva-kalustelakka on M1-päästöluokkaan kuuluva Avainlippu-tuote. • väri: väritön, sävytettävissä • puolihimmeä (kiiltoryhmä 4) • riittoisuus: 8–14 m²/l riippuen puulajista, puun huokoisuudesta ja kovuudesta • kuiva-ainepitoisuus n. 32 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,0 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/e): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää huoltoväliä. Käsittelemätön puupinta Puhdista käsittelemätön pinta liasta ja pölystä. Kostuta pinta kevyesti vedellä, anna kuivua ja hio nousseet puukuidut pois. Poista hiontapöly. Aikaisemmin lakattu pinta Pese aikaisemmin lakattu pinta maalinpesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio pinta himmeäksi. Poista erittäin huonokuntoinen lakkapinta kokonaan maalinpoistoaineella tai hiomalla. Käsittele kuten uusi puupinta LAKKAAMINEN Sekoita Kiva-kalustelakka huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä ja ajoittain myös käytön aikana. Ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä siveltimellä, sienellä tai ruiskulla kahteen tai kolmeen kertaan. Mikäli käytät sävytettyä tuotetta, tee ensin koelakkaus erilliselle puupalalle. Ohenna sävytettyä lakkaa ensimmäiseen käsittelyyn vedellä 20–30 %. Yleensä paras lopputulos saavutetaan kahden kerran käsittelyllä. Käsittele pinnat aina yhtäjaksoisesti kokonaan ja suurilla paneelipinnoille muutama paneeli kerrallaan, jotta väri pysyy yhtenäisenä. LAKATUN PINNAN HOITO Lakattu pinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kahdessa viikossa – ennen sitä pintaa on käsiteltävä varoen. Puhdista lakattu pinta kevyesti nihkeällä siivousvälineellä, pehmeällä harjalla tai liinalla sekä neutraalilla pesuaineella. Pinta ei saa jäädä märäksi. Erittäin likaiset pinnat voidaan puhdistaa heikosti emäksisellä pesuliuoksella. Huuhtele pinta huolellisesti. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden 30–80 %. Muista myös: siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Vaaralausekkeet

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni (BIT). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-oni (BIT). Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
0.945 kg
Pakkauskoko (l)
0,9
Kiilto
Puolihimmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle
Perusmaali
EP
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
11

Pakkaus

Paino
1.069 kg
Korkeus
13.7 cm
Pituus
11 cm
Leveys
10.8 cm