Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Kiva 30 Kalustelakka 2,7l puolihimmeä EP sävytettävissä

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070025550 | Tuotenumero: 500199595

Kellastumaton akrylaattilakka puupinnoille sisällä. Soveltuu myös petsattujen pintojen suojalakkaukseen. Vesiohenteinen, sävytettävä.


94,90 € / kpl

35,15 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070025550
  • Tuotenumero: 500199595

Tikkurilan Kiva-kalustelakka antaa kalusteillesi uuden elämän. Voit käyttää sitä luonnollisen värittömänä tai sävyttää kotisi muihin väreihin sopivaksi. Kiva jättää kauniin kuultavan pinnan ja soveltuu moniin käyttötarkoituksiin. Vesiohenteinen, puolihimmeä Kiva 30 -kalustelakka suojaa ja uudistaa paitsi puiset kalusteet myös esimerkiksi paneeliseinät, puukatot, ovet ja muut vastaavat puupinnat. Sillä voit myös suojalakata maalatut ja petsatut pinnat. Tuote ei sovellu lattioiden lakkaamiseen. Lakkapinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja uudelleenkäsiteltävissä tai hiottavissa 2–3 tunnin kuluttua lakkauksesta. Käyttöönottokuiva pinta on seuraavana päivänä, ja työvälineet voi pestä vedellä. Kiva-kalustelakka on M1-päästöluokkaan kuuluva Avainlippu-tuote. • väri: väritön, sävytettävissä • puolihimmeä (kiiltoryhmä 4) • riittoisuus: 8–14 m²/l riippuen puulajista, puun huokoisuudesta ja kovuudesta • kuiva-ainepitoisuus n. 32 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,0 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/e): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää huoltoväliä. Käsittelemätön puupinta Puhdista käsittelemätön pinta liasta ja pölystä. Kostuta pinta kevyesti vedellä, anna kuivua ja hio nousseet puukuidut pois. Poista hiontapöly. Aikaisemmin lakattu pinta Pese aikaisemmin lakattu pinta maalinpesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio pinta himmeäksi. Poista erittäin huonokuntoinen lakkapinta kokonaan maalinpoistoaineella tai hiomalla. Käsittele kuten uusi puupinta LAKKAAMINEN Sekoita Kiva-kalustelakka huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä ja ajoittain myös käytön aikana. Ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä siveltimellä, sienellä tai ruiskulla kahteen tai kolmeen kertaan. Mikäli käytät sävytettyä tuotetta, tee ensin koelakkaus erilliselle puupalalle. Ohenna sävytettyä lakkaa ensimmäiseen käsittelyyn vedellä 20–30 %. Yleensä paras lopputulos saavutetaan kahden kerran käsittelyllä. Käsittele pinnat aina yhtäjaksoisesti kokonaan ja suurilla paneelipinnoille muutama paneeli kerrallaan, jotta väri pysyy yhtenäisenä. LAKATUN PINNAN HOITO Lakattu pinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kahdessa viikossa – ennen sitä pintaa on käsiteltävä varoen. Puhdista lakattu pinta kevyesti nihkeällä siivousvälineellä, pehmeällä harjalla tai liinalla sekä neutraalilla pesuaineella. Pinta ei saa jäädä märäksi. Erittäin likaiset pinnat voidaan puhdistaa heikosti emäksisellä pesuliuoksella. Huuhtele pinta huolellisesti. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden 30–80 %. Muista myös: siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
2.835 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
8
Perusmaali
EP
Kiilto
Puolihimmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
14
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
2.7

Pakkaus

Paino
3.208 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
18 cm
Pituus
18.2 cm
Leveys
19.2 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

M1-sertifioitu
Kyllä

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni (BIT). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-oni (BIT). Kan orsaka en allergisk reaktion.