Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Kolibri Koristepinnoite PM1 2,5l sand

TEKNOS

Koristepinnoite sisätilojen seiniin ja kattoihin. Valkoinen. Sävytettävissä vaaleisiin sävyihin.

55,50 € / kpl

22,20 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500962946
  • EAN-koodi: 6414621015482

Kolibri Sand on keskikarkea, kevyt koristepinnoite, jota käytetään kuivien sisätilojen seinä- ja kattopintojen koristeluun. Pinnoitteella teet pinnasta elävän ja luot tilaan persoonallista tunnelmaa. Kolibri Sand -koristepinnoite sopii uusien tai aikaisemmin maalattujen betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintojen käsittelyyn. Kolibri Sand kestää lievää kosteutta, minkä ansiosta se soveltuu myös esimerkiksi saunan palomuurien pinnoittamiseen. Sen pinta on kauniin elävä ja täyshimmeä. Kokeile rohkeasti eri tekniikoita – pinnoitetta voi käyttää lukemattomin eri tavoin. Voit tehdä pintaan erilaisia kuvioita, ja hyvällä valaistuksella korostat näyttävää vaikutelmaa. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: 1–1,5 m²/l (vaihtelee työstötavan ja alustan mukaan) • kuiva-ainepitoisuus n. 48 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,1 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/l): 200 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 200 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Huolellinen esikäsittely ja pohjamaalaus tekevät lopputuloksesta kauniimman ja kestävämmän sekä pidentävät huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa sopivalla tasoitteella, hio pinta ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa rakennuslevy- ja tasoitepinnat sekä metallipinnat sopivalla pohjamaalilla. Kiinteät kiviainespinnat, kuten tiili- ja betonipinnat, voidaan käsitellä suoraan Kolibri Sand -koristepinnoitteella. Aikaisemmin maalattu pinta Pese aikaisemmin maalattu pinta maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Silota kolot ja syvennykset tasoitteella, hio kuivunut tasoite ja poista hiontapöly. Hio kovat ja kiiltävät maalipinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. PINNOITTAMINEN Sekoita pinnoite huolellisesti ennen käyttöä, jotta telaaminen tai kuviointi onnistuu hyvin. Voit ohentaa pinnoitetta tarvittaessa vedellä. Koristepinnoite levitetään maalaustelalla, siveltimellä tai teräslastalla. Pinnan voi halutessaan kuvioida vapaasti esimerkiksi pinnoitetelalla, kammalla, siveltimellä, harjalla tai kumilastalla. Käsittele ja kuvioi pinnoitettava alue yhtenäisenä, jotta ei syntyisi työsaumoja. Levitä pinnoitetta tarpeeksi pieni alue kerrallaan, niin se ei ehdi kuivua ennen työn etenemistä, ja tee pintakuviointi käsitellylle alueelle heti. Pinnoitettu pinta voidaan maalata sisämaaleilla. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: pohjamaali, telat, siveltimet, lastat ja maalarinteipit.

Tuote

Paino
2.7 kg
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
0
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle
Perusmaali
PM1
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
0
Pakkauskoko (l)
2.5
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
1
Kiilto
Täyshimmeä
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
1

Pakkaus

Paino
3.05 kg
Nettosisältö
2.5 LTR
Korkeus
16 cm
Pituus
21 cm
Leveys
21 cm

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-2Hisotiatsol-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos ja 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. (Ks. liite) Faroangivelser: EUH208 Innehåller 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyl-2Hisotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning och 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.