Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Miranol Kalustemaali 0,9l A valkoinen sävytettävissä

TIKKURILA

Täyskiiltävä, hyytelömäinen, mietohajuinen irtokalustemaali puu- ja metallipinnoille sisällä ja ulkona. Helppo sivellä, ei valu ja tasoittuu hyvin.

  • metallipinnat 12–14 m²/l
  • sileät puupinnat 10–12 m²/l

37,95 € / kpl

42,17 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500087037
  • EAN-koodi: 6408070022597

Tikkurilan Miranol on helppokäyttöinen ja kestävä, täyskiiltävä maali monenlaisiin käyttökohteisiin. Miranolilla maalaat niin puisia kuin metallisiakin pintoja – sekä sisällä että ulkona. Koostumukseltaan hyytelömäisellä, liuotinohenteisella Miranolilla voit maalata esimerkiksi irtokalusteita, esineitä, leikkikaluja, työkaluja, veneitä, kilpiä ja polkupyöriä. Miranol sopii myös vaativiin kohteisiin, sillä se kestää hyvin kulutusta. Tarkista valitsemasi värisävyn sopivuus ulkokäyttöön. Mietohajuinen Miranol on helppo sivellä, se tasoittuu hyvin eikä valu. Maalipinta on pölykuiva noin kolmen–neljän tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin vuorokauden kuluttua maalaamisesta. Miranolilla maalattu pinta kestää hyvin pesua. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • täyskiiltävä (kiiltoryhmä 1) • riittoisuus: metallipinnoille 12–14 m²/l, sileille puupinnoille 10–12 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 50 tilavuusprosenttia • tiheys n. 0,9–1,1 kg/l PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista pinta liasta, rasvasta, pölystä ja ruosteesta. Pohjamaalaa sopivalla pohjamaalilla. Kuivien sisätilojen teräspinnat voidaan maalata suoraan Miranolilla, mutta muissa tapauksissa metallipinnoille suositellaan ruosteenestopohjamaalia. Alumiinipinnat on karhennettava ennen pohjamaalausta. Aikaisemmin maalattu pinta Pese pinta maalinpesuaineella, huuhdo huolellisesti vedellä ja anna kuivua hyvin. Poista huonosti kiinni oleva maali kaapimella ja hio koko pinta. Poista hiontapöly. Kittaa kolot ja syvennykset sopivalla kitillä ja pohjamaalaa pinta tarvittaessa. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa sivellinmaalaukseen lakkabensiinillä ja ruiskumaalaukseen ruiskuohenteella. Levitä maali ruiskulla tai siveltimellä yhteen tai kahteen kertaan. Työvälineet pestään lakkabensiinillä. MAALIPINNAN HOITO Puhdista Miranolilla maalatut pinnat neutraalilla astianpesuliuoksella ja pehmeällä harjalla, sienellä tai liinalla. Erittäin likaisten pintojen puhdistamiseen voi käyttää heikosti emäksistä pesuaineliuosta. Huuhtele pinnat huolellisesti puhdistuksen jälkeen. Maali saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: tasoite, pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
1.008 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
10
Perusmaali
A
Kiilto
Täyskiiltävä
Käyttö
Sisälle ja ulos
Ohenne
Liuotin
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
14
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
0.9

Pakkaus

Paino
1.132 kg
Nettosisältö
0.9 LTR
Korkeus
13.7 cm
Pituus
11 cm
Leveys
10.8 cm

Ympäristötiedot

USDA-sertifioitu biopohjainen tuote
Ei
EC1 PLUS -sertifioitu
Ei
EU-ympäristömerkki
Ei
Allergiatunnus
Ei
GEV-EMICODE EC1 -sertifioitu
Ei
Joutsenmerkki-sertifioitu
Ei
Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Kyllä
VOC-pitoisuus <lt/> 8 % (paino/tilavuus)
Ei
OK biobased -sertifioitu
Ei
Cradle to Cradle -sertifioitu
Ei mikään
M1-sertifioitu
Ei
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

H226 Syttyvä neste ja höyry. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää koboltti-bis(2-etyyliheksanoaatti) ja etyylimetyyliketoksiimi. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller kobolt-bis(2-etylhexanoat) och etylmetylketoxim. Kan orsaka en allergisk reaktion.