Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Nordica Primer Pohjamaali 0,9l PM1 valkoinen

TEKNOS

Vesiohenteinen, alkydipohjainen uusien puupintojen tartuntapohjamaali ulkokäyttöön. Voidaan pintamaalata akrylaatti-, alkydi- ja öljymaaleilla. Täyshimmeä.

  • valkoinen
  • vesiohenteinen
  • täyshimmeä

25,95 € / kpl

28,83 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500963119
  • EAN-koodi: 7318740017527

Nordica Primer -pohjamaali on vesiohenteinen, valkoinen alkydipohjainen tartuntapohjamaali puupinnoille ulkokäyttöön. Pohjamaalaamalla maalattavat pinnat huolellisesti saat aikaan kauniin ja kestävän lopputuloksen. Huolellinen pohjatyö myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Täyshimmeällä Nordica Primer -pohjamaalilla voit pohjamaalata esimerkiksi rakennusten puiset ulkoseinät tai ovet. Maalipinta on kosketuskuiva kolmen ja päällemaalattavissa noin 16 tunnin kuluttua maalaamisesta – säätilasta riippuen. Valikoimastamme löydät myös tarpeisiisi ja maalauskohteeseesi sopivan pintamaalin. • väri: valkoinen, sävytettävissä • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: 6–10 m²/l alustasta riippuen • kuiva-ainepitoisuus n. 42 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,3 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/d): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l. HUOM! Tätä tuotetta voi käyttää ainoastaan sävytettynä. Sävytys on ostettava erikseen. PINNAN ESIKÄSITTELY Nordica Primer -pohjamaali soveltuu vain esikäsitellyille, paljaille puupinnoille – ei vanhan maalipinnan päälle. Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla maalattavat pinnat lopputuloksesta tulee kaunis ja kestävä. Maalaamattomat pinnat Puhdista aluksi maalaamattomat pinnat irtoavasta puuaineksesta, liasta ja pölystä sekä käsittele ne tarvittaessa homepesuliuoksella. Sivele pinnat pohjusteella ja anna kuivua 1 vuorokausi. Aikaisemmin maalatut pinnat Poista aikaisemmin maalatuilta puupinnoilta irtoava tai huonosti kiinni oleva maali, irtonainen puuaines ja epäpuhtaudet. Pese sen jälkeen pinnat tarvittaessa homepesuliuoksella tai maalarinpesuliuoksella. Vaihda huonokuntoiset puuosat uusiin. Sivele paljaat puupinnat pohjusteella ja anna niiden kuivua 1 vuorokausi. Puhdista paljaat metallipinnat irtoruosteesta, rasvasta ja liasta ja harjaa ne teräsharjalla sekä pohjamaalaa ruosteenestopohjamaalilla ennen maalausta. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja levitä se siveltimellä, maalausharjalla tai ruiskulla. Jos maali levitetään ruiskulla, pinta kannattaa viimeistellä siveltimellä, jotta maali tarttuu varmasti hyvin. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: pintamaali, homeenpoistoaine, pohjuste, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit, suojamuovit ja maalaustelineet.

Tuote

Paino
1.17 kg
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
9
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
6
Perusmaali
PM1
Kiilto
Täyshimmeä
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
10
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
7
Pakkauskoko (l)
0.9

Pakkaus

Paino
1.27 kg
Nettosisältö
0.9 LTR
Korkeus
13.5 cm
Pituus
11 cm
Leveys
11 cm

Vastuullisuusluokka

Kiertotalous
Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

USDA-sertifioitu biopohjainen tuote
Ei
EC1 PLUS -sertifioitu
Ei
EU-ympäristömerkki
Ei
Allergiatunnus
Ei
GEV-EMICODE EC1 -sertifioitu
Ei
Joutsenmerkki-sertifioitu
Kyllä
Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Ei
VOC-pitoisuus <lt/> 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä
OK biobased -sertifioitu
Ei
Cradle to Cradle -sertifioitu
Ei mikään
M1-sertifioitu
Ei
Tuote kierrätettävissä tai valmistajalla takaisinottopalvelu
Ei

Vaaralausekkeet:

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 4,5-dikloori-2-oktyyli-2H-isotiatsoli-3-oni, 3-jodi-2-propynyylibutyylikarbamaatti, 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos, kobolttibis(2-etyyliheksanoaatti) ja 2,4,7,9-tetrametyylidek-5-yyni-4,7-dioli. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Sisältää maalikalvon ja tuotteen säilyvyyttä parantavia biosidivalmisteita: IPBC ja DCOIT ja EGForm ja BIT ja C(M)IT/MIT (3:1). Voi aiheuttaa ihon herkistymistä. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. Innehåller 4,5-diklor-2-oktyl-2H-isotiazol-3-one, 3-jod-2-propynylbutylkarbamat,5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG-nr 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG-nr 220-239-6] (3:1), koboltbis(2-etylhexanoat) och 2,4,7,9-tetrametyldec-5-yn-4,7-diol. Kan orsaka en allergisk reaktion. Innehåller biocider för konservering av torrfilm och under lagring: IPBC och DCOIT och EGForm och BIT och C(M)IT/MIT (3:1). Risk för hudsensibilisering.