Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Paneelikatto Valkoinen Sisäkattomaali 3l

TIKKURILA

Vanhojen ja uusien paneelikattojen maalaukseen kuivissa sisätiloissa. Soveltuu myös aikaisemmin maalattujen ja lakattujen paneelikattojen uudelleenmaalaukseen. Valkoinen.


63,90 € / kpl

21,30 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500712323
  • EAN-koodi: 6408070044452

Tikkurilan Paneelikatto Valkoinen on peittävä ja kestävä puisten paneelikattojen maalaukseen suunniteltu sisämaali, jolla voit maalata niin uudet kuin vanhatkin puiset kattopaneelipinnat. Paneelikatto Valkoinen on kehitetty erityisesti paneelikattojen maalaamiseen. Himmeäpintainen, vesiohenteinen valmiiksi sävytetty maali tasoittuu helposti siveltimellä levitettynä, eikä se roisku tai valu herkästi. Maalipinta on kosketuskuiva noin tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin kahden tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet voi pestä vedellä. Paneelikatto Valkoinen on M1-luokiteltu tuote. • väri: valkoinen • himmeä (kiiltoryhmä 5) • riittoisuus: 5–6 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 36 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,3 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/d): 130 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 130 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat alla olevan ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Puhdista uudet pinnat liasta ja pölystä, jotta maali tarttuu mahdollisimman hyvin. Käsittele oksankohdat oksalakalla. Pese aikaisemmin maalatut tai lakatut pinnat maalipesuaineella ja anna kuivua. Poista heikosti kiinni oleva maali tai lakka kaapimella ja hio koko pinta. Poista hiontapöly. Kittaa pinta tarvittaessa ja hio kitatut kohdat. Poista hiontapöly. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä. Paneelikatto Valkoista käytetään ohentamattomana. Levitä runsas määrä maalia pintaan tekokuitusiveltimellä kahteen kertaan. Uudet paneelit kannattaa maalata kertaalleen irrallaan ennen asentamista. Maalaa pontit ohuelti. Tummuneet kohdat saattavat vaatia useampia käsittelykertoja, ja ne kannattaa tarvittaessa pohjamaalata sopivalla sisäkattopohjamaalilla. Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +8 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Matalahko lämpötila ja korkeahko kosteuspitoisuus helpottavat maalaamista. Muista myös: pohjamaali, tasoite, maalipesuaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalaustelineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
3.81 kg
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
5
Perusmaali
Muu
Kiilto
Himmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
6
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
Pakkauskoko (l)
3

Pakkaus

Paino
4.029 kg
Nettosisältö
3 LTR
Korkeus
20 cm
Pituus
20 cm
Leveys
19.2 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

M1-sertifioitu
Kyllä

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni (BIT). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on (BIT). Kan orsaka en allergisk reaktion.