Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Panssari Akva Peltikattomaali 18l A valkoinen sävytettävissä

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070050613 | Tuotenumero: 500803464

Puolihimmeä akrylaattimaali peltikattojen ja -seinien sekä teräsrakenteiden maalaukseen. Valkoinen. Sävyttettävissä. Vesiohenteinen.

252 € / kpl

14 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070050613
  • Tuotenumero: 500803464

Tikkurilan Panssari Akva on kestävä, vesiohenteinen akrylaattimaali peltikatoille ja muille metallipinnoille. Se antaa pitkäikäisen suojan UV-säteitä vastaan ja säilyttää kiiltonsa sekä värinsä hyvin. Panssari Akva soveltuu peltikattojen ja -seinien sekä teräsrakenteiden kuten vesikourujen, syöksytorvien ja suojapeltien maalaukseen. Maalin pinta on joustava, ja maali elää mukana pellin liikkeissä. Panssari Akva myös hylkii likaa ja on helppo pitää puhtaana. Maalipinta on kuiva noin 1–3 tunnin kuluttua ja uudelleenmaalattavissa vuorokauden kuluttua maalaamisesta. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • puolihimmeä (kiiltoryhmä 4) • riittoisuus: n. 8 m²/l • kuiva-ainepitoisuus: n. 40 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,0 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/i): 140 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 140 g/l. Uusi, sinkitty peltikatto suositellaan maalattavan aikaisintaan yhden talven jälkeen. Parhaiten maali tarttuu, kun pinta on saanut himmentyä vaihtelevissa sääoloissa tai kun se on karhennettu kemiallisesti. PINNAN ESIKÄSITTELY Maalaamaton pinta Poista mahdollinen valkoruoste ja ruoste hiomalla ja teräsharjaamalla. Poista myös lika, rasva ja öljy peltipesuaineella ja harjaamalla. Huuhdo huolellisesti vedellä ja anna kuivua hyvin. Alumiinipinnat on karhennettava ennen maalausta. Pohjamaalaa koko pinta ruosteenestopohjamaalilla. Aikaisemmin maalattu pinta Poista irtoava maali ja mahdollinen ruoste kaapimalla ja teräsharjaamalla. Jos maali hilseilee runsaasti, sen tarttuvuus on kauttaaltaan huono ja se kannattaa poistaa kokonaan. Pese pinta peltipesuaineen ja harjan avulla, huuhdo huolellisesti vedellä ja anna kuivua hyvin. Suojaa metallipaljaat pinnat ruosteenestopohjamaalilla. MAALAAMINEN Suorita maalaustyö siten, että maalipintaa ehtii kuivahtaa ennen mahdollisen iltakasteen laskeumista, sillä kosteus aiheuttaa tuoreen maalipinnan himmenemistä. Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä maalia samaan astiaan sävyerojen välttämiseksi. Sekoita maali hyvin. Levitä mieluiten siveltimellä ja kiinnitä huomiota sopivan siveltimen valintaan. Maalaa esikäsitellyt pinnat 1–2 kertaan. Maalipinnan liukkautta voidaan vähentää lisäämällä maalin joukkoon karhennusjauhetta. Tällöin tarvitaan kaksi maalikerrosta, joista jälkimmäisessä käytetään karhennettua maalia. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva ja ympäröivää ilmaa lämpimämpi. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Pinnan lämpötila ei saa olla yli +40 °C, ettei vesi haihdu liian nopeasti, sillä tällöin tarttuvuus heikkenee ja maalipintaan voi muodostua huokosia tai kuplia. Muista myös: ruosteenestopohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet sekä maalaustelineet.

Tuote

Paino
21.42 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
8
Perusmaali
A
Kiilto
Puolihimmeä
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
8
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
18

Pakkaus

Paino
22.557 kg
Nettosisältö
18 LTR
Korkeus
37 cm
Pituus
27.3 cm
Leveys
31 cm

Vaaralausekkeet:

H317 Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Faroangivelser: H317 Kan orsaka allergisk hudreaktion.