Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Panssaripesu Tikkurila 10l peltikaton pesuaine

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070002582 | Tuotenumero: 500603757

Ammoniakkia sisältävä emulgoiva pesuaine peltikattojen pesuun. Soveltuu sinkittyjen pintojen puhdistukseen ennen maalausta. Soveltuu myös aikaisemmin maalattujen pintojen pesuun.


63,90 € / kpl

6,39 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070002582
  • Tuotenumero: 500603757

Tikkurilan Panssaripesu on tehokas esikäsittely peltikatolle ennen maalausta. Emulgoiva pesuaine poistaa rasvan, noen, siitepölyn ja muun lian katolta. Panssaripesu soveltuu myös uuden, sinkityn pinnan puhdistukseen ennen maalausta. Ammoniakkia sisältävä emulgoiva Panssaripesu soveltuu myös aikaisemmin maalattujen pintojen pesuun. Panssaripesu on suunniteltu nimenomaan peltikattojen pesuun. Panssaripesulla uudesta sinkitystä pellistä saa pellin suoja-aineet pois ennen katon maalausta. Esikäsittely on erittäin tärkeä osa maalaustyötä. Oikealla tuotteella pestyyn pintaan maali tarttuu kunnolla. • pakkauskoko: 1 l, 5 l ja 10 l • ohenne: vesi • pH-arvo: noin 11 • käyttökohteet: uudet sinkityt pinnat ja aikaisemmin maalatut pinnat Tuote on suojattava pakkaselta. PANSSARIPESUN KÄYTTÖ Tee ensin esikäsittely poistamalla ruostuneilta pinnoilta ruoste kaapimella ja teräsharjalla. Poista aiemmin maalatuilta pinnoilta irtoileva tai hilseilevä maali. Tee laimennus: 1 osa pesuainetta ja 4 osaa vettä. Pintojen puhdistus tapahtuu levittämällä pesuaine puhdistettavalle pinnalle ja harjaamalla pintaa. Huuhdo lopuksi huolellisesti vedellä. Pese ja huuhtele isot pinnat alue kerrallaan, jotta pesuaine ei ehdi kuivua ennen huuhtelua. Anna huuhdellun pinnan kuivua ennen maalausta. JÄTEHUOLTO Laimentamatonta liuosta ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Vie tyhjät, kuivat pakkaukset kierrätykseen tai yleiselle kaatopaikalle. Toimita laimentamaton nestemäinen jäte vaarallisten jätteiden keräyspisteeseen. Lue erillinen käyttöturvallisuustiedote tuotteesta. Laajasta valikoimastamme löydät myös Tikkurilan liuotinohenteiset panssarimaalit katon maalaukseen. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä!

Pakkaus

Paino
10.55 kg
Nettosisältö
10 LTR
Korkeus
20 cm
Pituus
31 cm
Leveys
31 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

Orgaaninen liuotinpohjainen ohenne/puhdistusaine
Ei
Vesipohjainen
Kyllä

Vaaralausekkeet:

H318 Vaurioittaa vakavasti silmiä. H315 Ärsyttää ihoa. EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H318 Orsakar allvarliga ögonskador. H315 Irriterar huden. EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.