Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Satu Saunasuoja 9l sävytettävissä

TEKNOS
  • EAN-koodi: 6414620372128 | Tuotenumero: 500962581

Saunan katto- ja seinäpaneelien käsittelyyn. Vesiohenteinen, hyytelömäinen, väritön puupintojen suoja-aine, joka muodostaa likaa ja vettä hylkivän pinnan.

  • vesiohenteinen
  • hyytelömäinen

92,90 € / kpl

10,32 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6414620372128
  • Tuotenumero: 500962581

Satu-saunasuoja on väritön, vesiohenteinen puupintojen suoja-aine, joka muodostaa likaa ja vettä hylkivän mutta hengittävän pinnan. Tuote on sävytettävissä kuultaviin sävyihin. Vesiohenteinen, hyytelömäinen Satu-saunasuoja soveltuu saunan löylyhuoneiden katto- ja seinäpaneelien käsittelyyn, ja sitä voidaan käyttää sekä uusien, käsittelemättömien pintojen että aikaisemmin saunasuojalla käsiteltyjen pintojen suojaamiseen. Satu-saunasuoja ei sävyttämättömänä muuta puun luonnollista värisävyä. Satu-saunasuojalla voit käsitellä myös pesutilojen sekä asuin- ja takkahuoneiden katto- ja seinäpaneelit. Satu-saunasuoja muodostaa puuhun likaa ja vettä hylkivän, suojaavan pinnan. Pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja uudelleenkäsiteltävissä noin tunnin kuluttua käsittelystä. Satu-saunasuojalla käsitelty sauna voidaan ottaa käyttöön käsittelyä seuraavana päivänä. • väri: kirkas, sävytettävissä kuultaviin sävyihin • riittoisuus: n. 10 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 16 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,0 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/f): 130 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 130 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat alla olevan ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää huoltoväliä. Puhdista uusi puupinta liasta ja pölystä. Aiemmin saunasuojalla käsitellyt pinnat pestään maalarinpesuliuoksella ja huuhdotaan huolellisesti vedellä. Jos puupinta on aikaisemmin lakattu, öljytty tai vahattu, saunasuojan soveltuvuus kannattaa varmistaa koesivelyllä: sivele pieni määrä tuotetta huomaamattomaan kohtaan ja anna kuivua. Koesivelyllä voit myös tarkistaa sävytetyn saunasuojan lopullisen sävyn, joka on riippuvainen puupinnan imevyydestä ja mahdollisista aikaisemmista käsittelyistä. KÄSITTELY Sekoita saunasuoja huolellisesti ennen käyttöä. Jos käytät sävytettyä tuotetta, sekoita sitä ajoittain myös käytön aikana. Levitä Satu-saunasuoja siveltimellä. Saunan paneelipinnoille riittää kertakäsittely, mutta pesuhuoneet ja muiden tilojen kattopinnat kannattaa käsitellä kahteen kertaan. Ohenna tuotetta tarvittaessa vedellä 5–20 %, jos sävy vaikuttaa liian voimakkaalta. Saunan voi ottaa käyttöön vuorokauden kuluttua käsittelystä. Esilämmitä sauna ennen käyttöönottoa ja tuuleta se hyvin. Pese työvälineet heti käsittelyn jälkeen vedellä ja saippualla. Saunasuoja saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kolmessa viikossa, ja sitä ennen pintaa on syytä käsitellä varoen. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen käsittelyn ja kuivumisen aikana nopeuttaa tuotteen kuivumista. Muista myös: saunapesuaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet.

Tuote

Paino
9.14 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
10
Perusmaali
PM3
Kiilto
Muu
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
10
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
10.19 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
22 cm
Pituus
33 cm
Leveys
33 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

VOC-pitoisuus < 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä
M1-sertifioitu
Kyllä

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. (Ks. liite) Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.