SATU SAUNAVAHA 0,9L HARMAA

SATU SAUNAVAHA 0,9L HARMAA

TEKNOS

Vesiohenteinen luonnonvahaa sisältävä suoja-aine saunan puupintojen käsittelyyn. Katto- ja seinäpaneeleille sekä lauteille.

Hinta verkkokaupassa

22,95 € / kpl

25,50 € / l

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 501376985
  • EAN-koodi: 6414621097723

Satu-saunavaha on vesiohenteinen suoja-aine, joka muodostaa vahamaisen likaa ja vettä hylkivän mutta hengittävän pinnan saunan puupinnoille. Satu-saunavaha sisältää luonnonvahaa ja syventää kauniisti puun omaa värisävyä. Teknoksen vesiohenteista Satu-saunavahaa on saatavissa värittömänä sekä valmiina kuultavina sävyinä. Väritön saunavaha syventää puun omaa luonnollista sävyä, ja sävytetyllä saunavahalla voit helposti uudistaa saunan omaan tyyliisi sopivaksi. Saunavaha sopii saunan löylyhuoneiden katto- ja seinäpaneelien sekä lauteiden käsittelyyn sekä käsittelemättömälle että aiemmin puuvahalla käsitellyille puupinnoille. Satu-saunavahalla voit käsitellä myös pesuhuoneen sekä takka- ja asuinhuoneiden katto- ja seinäpaneelit. Saunavahalla käsitellyt pinnat ovat pölykuivia noin puolen tunnin kuluttua käsittelystä ja käyttöönottokuivia seuraavana päivänä. Turvallinen ja ympäristöystävällinen Satu-saunavaha kuuluu rakennusmateriaalien vähäpäästöiseen M1-päästöluokkaan. • väri: harmaa • riittoisuus: n. 10 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 25 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/f): 130 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 130 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat huolellisesti saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää huoltoväliä. Puhdista uusi puupinta liasta ja pölystä. Pese aiemmin saunavahalla käsitellyt pinnat maalarinpesuliuoksella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Jos puupinta on aikaisemmin lakattu, öljytty tai vahattu, saunavahan soveltuvuus kannattaa varmistaa koesivelyllä: sivele pieni määrä tuotetta huomaamattomaan kohtaan ja anna kuivua. Koesivelyllä voit myös tarkistaa sävytetyn saunasuojan lopullisen sävyn, joka vaihtelee puupinnan imevyyden ja pinnan mahdollisten aikaisempien käsittelyjen mukaan. KÄSITTELY Sekoita saunavaha huolellisesti ennen käyttöä. Jos käytät sävytettyä tuotetta, sekoita sitä ajoittain myös käytön aikana. Levitä Satu-saunavaha siveltimellä. Saunan paneelipinnoille ja lauteille riittää kertakäsittely, mutta pesuhuoneet ja muiden tilojen kattopinnat kannattaa käsitellä kahteen kertaan. Ohenna tuotetta tarvittaessa vedellä 5–20 %, jos sävy vaikuttaa liian voimakkaalta. Saunan voi ottaa käyttöön vuorokauden kuluttua vahauskäsittelystä. Esilämmitä sauna ennen käyttöönottoa ja tuuleta se hyvin. Pese työvälineet heti käsittelyn jälkeen vedellä ja saippualla. Saunavaha saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kolmessa viikossa, ja sitä ennen pintaa on syytä käsitellä varoen. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen vahakäsittelyn ja kuivumisen aikana nopeuttaa tuotteen kuivumista. Muista myös pesuaineet, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet!

Vaaralausekkeet

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni ja 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. Sisältää tuotteen säilyvyyttä parantavia biosidivalmisteita: BIT ja MIT. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on och 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG-nr 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG-nr 220-239-6] (3:1). Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera. Innehåller biocider för konservering under lagring: BIT och MIT. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
0.92 kg
Pakkauskoko (l)
0,9
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
9
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
10

Pakkaus

Paino
1.02 kg
Korkeus
13.5 cm
Pituus
11 cm
Leveys
11 cm