Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Siro Himmeä sisäkattomaali 9l AP valkoinen sävytettävissä

TIKKURILA

Valkoinen, erittäin peittävä täyshimmeä akrylaattilateksimaali kattopinnoille kuivissa sisätiloissa. Vesiohenteinen. Sävytettävissä vaaleisiin väreihin.

  • Täyshimmeä
  • M1-päästöluokitus
  • Avainlippu

94,90 € / kpl

10,54 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500089525
  • EAN-koodi: 6408070012130

Tikkurilan Siro Himmeä on peittävä, täyshimmeä helppokäyttöinen sisäkattomaali. Se on heijastamaton eikä roisku telattaessa – katon maalaaminen sujuu helposti ja nopeasti. Vesiohenteinen Siro Himmeä -sisäkattomaali on erittäin peittävä akrylaattimaali, joka soveltuu kattopintojen maalaamiseen kuivissa sisätiloissa. Sillä voi maalata monenlaisia sekä uusia että aikaisemmin maalattuja pintoja. Maalipinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 1–2 tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään vedellä. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: imeville pinnoille 3–7 m²/l, imemättömille pinnoille 7–10 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 35 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,5 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/a): 30 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla tasoitteella ja hio pinta, kun se on kuivunut. Poista hiontapöly. Erillistä pohjamaalia ei tarvita. Aikaisemmin maalattu pinta Pese aikaisemmin maalattu pinta laimennetulla maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Tasoita halkeamat ja kolot kohteeseen sopivalla tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly. Erillistä pohjamaalia ei tarvita. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali telalla, ruiskulla tai siveltimellä yhteen tai kahteen kertaan. Siro Himmeällä maalatut pinnat voi huoltomaalata samantyyppisellä vesiohenteisella maalilla. Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen. Siro Himmeällä maalattu pinta kestää puhdistusta nihkeällä puhdistusvälineellä. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: tasoite, maalipesuaine, telat, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalaustelineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
11.61 kg
Kiilto
Täyshimmeä
Sävytys
Sävytettävissä
Perusmaali
AP
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
8
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
11
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
12.197 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
20 cm
Pituus
32.5 cm
Leveys
31 cm

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos ja 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 5-Klor-2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] ja 2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning och 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.