Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Solid EP-M Lattiamaali 9l A valkoinen sävytettävissä

TIKKURILA

Solid EP-M on kaksikomponenttinen, vesiohenteinen, hyvin vesihöyryä läpäisevä epoksimaali. Kiiltävä ja sävytettävä epoksimaali betonilattioille, keskikovan rasituksen tiloihin. Hyvä mekaanisen ja kemiallisen kulutuksen kesto.

  • kiiltävä
  • 5-10 m²/l
  • peittävä
  • vesiohenteinen

295 € / kpl

32,78 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502079452
  • EAN-koodi: 6408070107355

Solid EP-M on kaksikomponenttinen, vesiohenteinen, hyvin vesihöyryä läpäisevä epoksimaali. Kiiltävä ja sävytettävä epoksimaali soveltuu betonilattioille, keskikovan rasituksen tiloihin. Hyvä mekaanisen ja kemiallisen kulutuksen kesto. Alhainen VOC, rakennusmateriaalien päästöluokka M1 ja CE-merkki. Helppokäyttöinen kerrostalojen ulkovälinevarastojen, kellari- ja pesutilojen sekä muiden yleisten tilojen betonilattioiden epoksimaali. Soveltuu keskikovaan kulutukseen uusien ja vanhojen betonilattioiden maalaukseen, myös aikaisemmin epoksimaaleilla ja pinnoitteilla käsitellyille betonilattioille. Voidaan käyttää myös sisätilojen betoni-, tiili- ja mineraalilevypinnoilla. Vain ammattikäyttöön. Voidaan sävyttää Tikkurilan peittäviin väreihin. Sävytarkkuus ei ole täydellinen. Riittoisuus: pohjustus 5–7 m²/l, pintamaalaus 7–10 m²/l. Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat pinnan karkeus ja imukyky. Pölykuiva 6 tunnissa, päällemaalauskuiva 16 tunnissa, täysin kovettunut 7 vuorokaudessa.

Tuote

Paino
8.52 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
5
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
10
Pakkauskoko (l)
9
Ohenne
Vesi
Perusmaali
A
Sävytys
Sävytettävissä
Kiilto
Kiiltävä

Pakkaus

Paino
13.4 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
38.2 cm
Pituus
28.5 cm
Leveys
28.5 cm

Vaaralausekkeet:

H318 Vaurioittaa vakavasti silmiä. H315 Ärsyttää ihoa. Faroangivelser: H318 Orsakar allvarliga ögonskador. H315 Irriterar huden.