Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Solid WB-L Lattiamaali 2,7l C sävytettävä

TIKKURILA

Solid WB-L on vesiohenteinen polyuretaanivahvisteinen sävytettävä akrylaattimaali betoni- ja puulattioille. Soveltuu kevyen rasituksen tiloihin. Kuivuu nopeasti.

  • puolikiiltävä
  • 5-7 m²/l
  • peittävä
  • vesiohenteinen

80,90 € / kpl

29,96 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502079376
  • EAN-koodi: 6408070107546

Solid WB-L on vesiohenteinen polyuretaanivahvisteinen sävytettävä akrylaattimaali betoni- ja puulattioille. Soveltuu kevyen rasituksen tiloihin. Kuivuu nopeasti – pölykuiva n. 15 minuutissa ja uudelleenmaalaus n. tunnin kuluttua. Erinomainen kestävyys omassa luokassaan. Voidaan sävyttää suureen osaan Tikkurilan peittävistä väreistä. Ei kellastu. Soveltuu kevyen rasituksen tiloihin, joihin kohdistuu pääasiassa henkilöliikennettä ja lievää kemiallista rasitusta. Soveltuu myös aikaisemmin alkydi- tai epoksimaalilla tai -lakalla käsiteltyjen lattioiden huoltomaalaukseen. Käyttökohteina asuin- ja varastotilojen betoni- ja puulattiat sekä portaat sekä saunojen ja kosteiden tilojen betonilattiat. Riittoisuus 5–7 m²/l. Maalattu pinta on pölykuiva n. 15 minuutin kuluttua maalaamisesta. Päällemaalauskuiva n. 1 tunnissa. Käyttöönottokuiva seuraavana päivänä. Kovettuu täysin ja saavuttaa kestävyysominaisuutensa n. 2 viikossa.

Tuote

Paino
2.89 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
7
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
0
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
0
Pakkauskoko (l)
2.7
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
7
Sävytys
Sävytettävä
Kiilto
Puolikiiltävä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle
Perusmaali
C

Pakkaus

Paino
3.26 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
18 cm
Pituus
19.2 cm
Leveys
19.2 cm