Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Supi Saunavaha EP 2,7 l

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070075777 | Tuotenumero: 501789922

Luonnonvahaa sisältävä suoja-aine löylyhuoneen seiniin, kattoon, lauteisiin, oviin ja ikkunanpuitteisiin. Imeytyy hyvin puuhun ja antaa sille luonnollisen kauniin, silkinhimmeän suojan likaa ja vettä vastaan. Sävytettävissä.

  • 10-13 m2/l
  • pölykuiva n. ½-1 tunnissa
  • käyttöönottokuiva n. 1 vrk
  • M1 luokitus

50,95 € / kpl

18,87 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070075777
  • Tuotenumero: 501789922

Supi-saunavaha sopii saunan kaikkien puupintojen suojaamiseen – niin katto- ja seinäpaneelien kuin lauteiden, ovien ja ikkunanpuitteidenkin käsittelyyn. Vesiohenteinen Supi-saunavaha imeytyy hyvin puuhun ja antaa sille luonnollisen kauniin, himmeän pinnan. Tikkurilan Supi-saunavaha on ohut ja helposti levitettävä luonnonvahaa sisältävä suoja-aine, joka. Saunavahakäsittely tekee saunan puupinnoista paremmin kosteutta, kulutusta ja likaantumista kestävät. Supi-saunavahalla voit käsitellä myös muita puupintoja, kuten kalusteita ja hirsipintoja. Väritön saunavaha säilyttää puun luonnollisen neutraalin sävyn syventämättä sitä, ja sävytetyllä saunavahalla voit helposti uudistaa saunan puupinnat oman makusi mukaan. Kokeile rohkeasti eri sävyjä! Supi-saunavaha kuuluu rakennusmateriaalien vähäpäästöiseen M1-päästöluokkaan. • väri: kirkas, sävytettävissä • riittoisuus: n. 10–13 m²/l • kiinteäainetilavuus n. 25 % • tiheys n. 1 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/f): 130 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 130 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat huolellisesti saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää huoltoväliä. Puhdista uusi puupinta liasta ja pölystä. Kostuta pinta kevyesti suihkepullon avulla, anna kuivua ja hio nousset puukuidut pois. Poista hiontapöly. Pese vanhat ja likaantuneet tai aiemmin saunasuojalla käsitellyt pinnat saunapesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Anna kuivua. Supi-saunavaha ei sovellu aikaisemmin öljytyille pinnoille, ellei öljy ole kulunut kokonaan pois. Supi-saunavaha imeytyy helposti kaakelisaumoihin, joten suojaa saunan lattia hyvin ennen käsittelyä.. KÄSITTELY Sekoita saunavaha huolellisesti ennen käyttöä ja ajoittain myös käytön aikana. Levitä saunavaha yhteen kertaan puunsyiden suuntaisesti. Käytä vain sen verran vahaa, kuin puuhun kertalevityksellä imeytyy – liika saunavaha tekee pinnasta liukkaan tuntuisen. Käsittele pienet pinnat kerralla kokonaan ja isommat saunan pinnat yksi tai laudelautaa tai paneelia kerrallaan, jotta pintoihin ei jäisi sävyeroja. Koska Supi-saunavahan koostumus on ohut, sen levittämiseen sopii parhaiten vaahtomuovinen sivellin tai sieni. Värillistä saunavahaa kannattaa kokeille aluksi pieneen huomaamattomaan kohtaan, jotta voit varmistua oikeasta sävystä. Vahapinta on pölykuiva ½–1 tunnin kulututtua. Saunan voi ottaa käyttöön vuorokauden kuluttua vahauskäsittelystä. Esilämmitä sauna ennen käyttöönottoa ja tuuleta se hyvin. Pese työvälineet heti käsittelyn jälkeen vedellä ja saippualla. Saunavaha saavuttaa lopullisen kestävyytensä noin kolmessa viikossa, ja sitä ennen pintaa on syytä käsitellä varoen. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös pesuaineet, siveltimet, suojapahvit tai -muovit sekä työvaatteet ja -käsineet!

Tuote

Paino
2.73 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
10
Perusmaali
EP
Kiilto
Himmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
13
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
2.7

Pakkaus

Paino
2.94 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
15.6 cm
Pituus
19.7 cm
Leveys
19.7 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

M1-sertifioitu
Kyllä

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni (BIT). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on (BIT). Kan orsaka en allergisk reaktion.