Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Taika Helmiäismaali 0,225l hopea

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070042915 | Tuotenumero: 500550687

Peittävä, täyteläinen, metallinhohtoinen maali, jonka avulla luot ylellisen metallinhohtoisen pinnan seiniin, kalusteisiin ja sisustuksen yksityiskohtiin.

22,95 € / kpl

102 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070042915
  • Tuotenumero: 500550687

Tikkurilan Taika-helmiäismaalilla loihdit upeaa kullan- tai hopeanhohtoa tehosteseiniin, kalusteisiin ja sisustuksen yksityiskohtiin. Peittävä Taika-helmiäismaali sopii yhtenäisiin pintoihin tai kauniisiin kuviointeihin. Vesiohenteisella Taika-helmiäismaalilla saat aikaan metallinhohtoisia helmiäisefektejä. Kullan- ja hopeanvärisen perusmaalin voit halutessasi myös sävyttää. Maali soveltuu puu-, puukuitulevy-, lastulevy- ja metallipinnoille sekä kipsilevy- ja betoniseiniin – sekä uusiin että aikaisemmin maalattuihin kohteisiin. Taika-helmiäismaali on kosketuskuiva tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 6–8 tunnin kuluttua maalaamisesta. Kokeile ja yhdistele rohkeasti eri tekniikoita – mahdollisuudet yksilöllisen lopputuloksen luomiseen ovat rajattomat. Voit tehdä kuvioita siveltimellä tai sapluunalla tai telata ristiin rastiin, ja hyvällä valaistuksella korostat näyttävää vaikutelmaa. • puolikiiltävä (kiiltoryhmä 3) • riittoisuus: 6–8 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 35 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,1 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/l): 200 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 200 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Huolellinen esikäsittely ja pohjamaalaus tekevät lopputuloksesta kauniimman ja kestävämmän sekä pidentävät maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista puupinta liasta ja pölystä. Käsittele puupintojen oksankohdat oksalakalla ja pohjamaalaa sopivalla pohjamaalilla tai käsittele suoraan Taika-helmiäismaalilla. Tasoita seinäpinnat tarvittaessa tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly ja pohjamaalaa seinä. Maalaa seinäpinta 1–2 kertaan akrylaattiseinämaalilla. Aikaisemmin maalattu pinta Pese aikaisemmin maalattu pinta maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Anna kuivua. Poista puupinnoilta heikosti kiinni oleva maali tai lakka. Hio kovat tai kiiltävät maalipinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Silota kolot ja syvennykset ja pohjamaalaa pinta. MAALAAMINEN Kalusteet ja esineet Levitä Taika-helmiäismaali siveltimellä, telalla tai ruiskulla kahteen kertaan. Suurille pinnoille maali kannattaa levittää ensin telalla ja tasoittaa sen jälkeen siveltimellä. Helmiäisefekti korostuu kauniisti siveltimenjäljissä. Seinäpinnat/kuviointimaalaus Taika-helmiäismaali toimii suurilla seinäpinnoilla parhaiten rajattuina tehostepintoina, jolloin osalla pinnasta alla oleva seinämaali jää näkyviin. Levitä maali telalla pienille alueille kerrallaan ja kuvioi halutessasi välittömästi esim. erilaisia kuviointiteloja, sivellintä tai sientä apuna käyttäen. Kokeile kuviointia ensin vaikkapa paksulle pahville. Kuviointimaalauksessa riittää yksi maalauskerta, yhtenäiset pinnat maalataan kahteen kertaan. Käsittelyolosuhteet Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 70 %. Muista myös: seinämaali, telat ja kuvointitelat, siveltimet ja maalarinteipit.

Tuote

Paino
0.256 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
6
Perusmaali
Muu
Kiilto
Puolikiiltävä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
8
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
Pakkauskoko (l)
0.225

Pakkaus

Paino
0.362 kg
Nettosisältö
0.225 LTR
Korkeus
13.7 cm
Pituus
15 cm
Leveys
10.8 cm

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.