Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Teknofloor Aqua Lattiamaali 0,9l PM1 valkoinen sävytettävissä

TEKNOS

Vesiohenteinen akryylipohjainen lattiamaali sisäkäyttöön. Uusille ja aiemmin alkydi- tai akrylaattimaaleilla maalatuille betoni- ja puupinnoille: lattiat, portaat, kellarit, varastotilat. Puolikiiltävä. CE-hyväksytty.

31,95 € / kpl

35,50 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500971391
  • EAN-koodi: 6414621034735

Teknofloor Aqua on vesiohenteinen lattiamaali, joka soveltuu mm. uusien ja aiemmin maalattujen betoni- ja puulattioiden sekä -portaiden maalaukseen sisätiloissa. Puolikiiltävä Teknofloor Aqua -lattiamaali sopii hyvin kohteisiin, joissa lattiapinta altistuu tavanomaiselle rasitukselle. Teknofloor Aqualla voit myös huoltomaalata aikaisemmin alkydi-, uretaanialkydi- tai akrylaattimaalilla käsitellyt lattiat. Maalattu pinta on pölykuiva tunnin kuluttua, päällemaalattavissa neljän tunnin kuluttua ja täysin kovettunut noin viikon kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään maalauksen jälkeen vedellä ja pesuaineella. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • puolikiiltävä (kiiltoryhmä 3) • riittoisuus: 7–9 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 35 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,2 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/i): 140 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 140 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Puhdista uusi pinta pölystä ja liasta. Pese aikaisemmin maalattu pinta maalarinpesuliuoksella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Uusi betonilattia Uuden betonin on oltava vähintään 4 viikkoa vanha, kovettunut ja kuivunut. Teräshierretyn betonin pinnasta poistetaan tiivis sementtiliimakerros pintahionnalla tai peittauksella. Vanha betonilattia Maalaamattomat, rasvaiset lattiat voidaan puhdistaa emulsiopesulla. Emulsiopesun jälkeen lattia happopeitataan, jos sitä peittää sementtiliimakerros. Irtoava ja heikosti kiinni oleva vanha maali ja sementtiliima voidaan poistaa kaapimalla tai hiomalla. Pese aikaisemmin maalatut pinnat maalarinpesuliuoksella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Uusi puulattia Puhdista käsittelemätön puupinta ja hio tarvittaessa tasaiseksi. Poista hiontapöly. Vanha puulattia Puhdista käsittelemätön puupinta ja tasoita tarvittaessa hiomalla. Poista hiontapöly. Poista maalatusta pinnasta irtoava ja heikosti kiinni oleva vanha maali. Pese aikaisemmin maalattu pinta maalarinpesuliuoksella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Tasoita kolot tarvittaessa kitillä. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali siveltimellä, telalla tai ruiskulla yhteen tai kahteen kertaan Käsittelyolosuhteet Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: betonipeittausliuos, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
1.09 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
7
Perusmaali
PM1
Kiilto
Puolikiiltävä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
9
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
0.9

Pakkaus

Paino
1.19 kg
Nettosisältö
0.9 LTR
Korkeus
13.5 cm
Pituus
11 cm
Leveys
11 cm

Vaaralausekkeet:

EEUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. Sisältää tuotteen säilyvyyttä parantavia biosidivalmisteita: BIT ja DTBMA. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera. Innehåller biocider för konservering under lagring: BIT och DTBMA.