Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Teknofloor Lattiamaali 2,7l PM1 valkoinen sävytettävissä

TEKNOS

Helposti puhtaana pidettävän pinnan antava uretaanialkydimaali lattioiden maalaukseen sisä- ja ulkotiloissa. Kiiltävä.

  • kiiltävä

72,95 € / kpl

27,02 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500663449
  • EAN-koodi: 6414620285466

Teknofloor-lattiamaali soveltuu mm. uusien ja aiemmin maalattujen betoni- ja puulattioiden maalaukseen. Se muodostaa kiiltävän, helposti puhdistettavan pinnan. Kiiltävä Teknofloor-lattiamaali sopii hyvin kohteisiin, joissa lattiapinta altistuu tavanomaiselle rasitukselle. Maali on CE-hyväksytty betonipintojen suojaamiseen. Teknofloorilla maalattu lattiapinta on pölykuiva tunnin kuluttua, kävelynkestävä 10 tunnin kuluttua ja uudelleenmaalattavissa seuraavana päivänä maalauksesta. Työvälineet pestään maalauksen jälkeen lakkabensiinillä. Itsesyttymisvaaran takia maalausvälineet ja maalauksesta syntyvä jäte on säilytettävä ilmatiiviissä, paloturvallisessa astiassa tai upotettava veteen. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • kiiltävä (kiiltoryhmä 2) • riittoisuus: 7–9 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 50 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,2 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/i): 500 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 500 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton betonilattia Uuden betonin on oltava vähintään kuukauden ikäinen, kovettunut ja kuivunut. Poista betonin pinnasta tiivis sementtiliimakerros pintahionnalla tai peittauksella. Hauraat, murenevat pinnat on aina hiottava. Puhdista rasvat ja öljyt lakkabensiinillä ja harjaa tai imuroi lattia puhtaaksi pölystä. Pohjamaalaa lattia Teknofloorilla, jota on ohennettu 20 % lakkabensiinillä. Maalaamaton puulattia Puhdista maalaamaton puulattia rasvasta, liasta ja pölystä. Tasoita kolot ja halkeamat tasoitteella. Pohjamaalaa puulattia Teknofloorilla, jota on ohennettu 10 % lakkabensiinillä. Aikaisemmin maalattu lattia Poista irtoava maali huolellisesti kaapimalla tai hiomalla ja himmennä jäljelle jäävä vanha maalipinta hiomalla. Puhdista pinta rasvasta, liasta ja pölystä. Pohjamaalaa paljaat kohdat ohennetulla maalilla. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä. Levitä maali siveltimellä, telalla tai ruiskulla. Pohjamaalaa ohennetulla maalilla ja käytä pintamaalaamiseen ohentamatonta Teknoflooria. Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin neljässä viikossa, ja sitä ennen maalattua pintaa on käsiteltävä varoen. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: betonipeittausliuos, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
3.22 kg
Ohenne
Liuotin
Käyttö
Sisälle
Perusmaali
PM1
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
2.7
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
8
Kiilto
Kiiltävä
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
6

Pakkaus

Paino
3.57 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
16 cm
Pituus
21 cm
Leveys
21 cm

Vaaralausekkeet:

H226 Syttyvä neste ja höyry. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta EUH208 Sisältää 2-butanonioksiimi, kobolttibis(2-etyyliheksanoaatti) ja rasvahapot, mäntyöljy,oleyyliamiiniyhdisteet. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. EUH208 Innehåller 2-butanonoxim, koboltbis(2-etylhexanoat) och fettsyror, tallolja, föreningar med oleylamin. Kan orsaka en allergisk reaktion.