Timantti 20 Sisämaali 18l PM3 sävytettävä

TEKNOS

Vesiohenteinen akrylaattimaali sisäseinien ja- kattojen maalaamiseen sekä kosteissa että kuivissa ja kovan kulutuksen alaisissa tiloissa. Alustana voi olla betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypinta. Puolihimmeä, M1-luokiteltu.

199 € / kpl

11,06 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Ei toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 500962465
  • EAN-koodi: 6414620319529

Timantti 20 on puolihimmeä, homesuojattu erikoisakrylaattimaali, joka on suunniteltu sellaisten tilojen maalaamiseen, joissa maalipinnalta vaaditaan erityistä kestävyyttä. Vesiohenteinen Timantti 20 soveltuu pohjamaalatuille betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypinnoille sekä kuivissa että kosteissa sisätiloissa. Yhdessä Timantti W -kosteussulun kanssa sitä voidaan käyttää myös märkätilojen maalaamiseen. Timantti 20 kestää erinomaisesti kulutusta ja toistuvaakin pesua. Maalauskohteiksi sopivat keittiöt, kylpyhuoneet ja eteiset sekä kovalle rasitukselle joutuvat tai erittäin hyvää puhdistettavuutta vaativat julkiset tilat kuten porraskäytävät, koulut, sairaalat ja elintarviketuotantotilat. Maalattu pinta on pölykuiva noin tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa kahden tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään heti käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella. • väri: sävytettävä tummiin sävyihin (ei voida käyttää ilman sävytystä) • himmeä (kiiltoryhmä 5) • riittoisuus: aikaisemmin maalattu pinta 7–10 m²/l, tasoite ja puukuitulevy 6–8 m²/l, betoni- ja rappauspinta 4–7 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 38 tilavuusprosenttia • tiheys 1,3 g/ml • EU VOC raja-arvo (kat A/a): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. HUOM! Tätä tuotetta voi käyttää ainoastaan sävytettynä. Sävytys on ostettava erikseen. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Puhdista käsiteltävät pinnat pölystä ja liasta. Pese aikaisemmin maalatut pinnat maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Karhenna kovat tai kiiltävät pinnat hiomalla ja poista hiontapöly. Silota pinnan epätasaisuudet sopivalla tasoitteella. Hio kuivunut tasoite ja poista hiontapöly. Kosteissa tiloissa betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypinnat pohjustetaan Timantti W -kosteussululla. Kuivissa tiloissa edellä mainitut pinnat pohjamaalataan sopivalla pohjamaalilla. MAALAAMINEN Sekoita Timantti 20 huolellisesti ennen käyttöä. Maalia voidaan ohentaa ohenna tarvittaessa vedellä, mutta tällöin sen peittokyky saattaa heiketä. Levitä maali telalla, ruiskulla tai siveltimellä 1–2 kertaan. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalauksen jälkeen nopeuttaa maalin kuivumista. MAALIPINNAN HOITO Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin neljässä viikossa. Tätä ennen maalattua pintaa on käsiteltävä varoen. Maalipinta voidaan puhdistaa pyyhkimällä esimerkiksi kostealla liinalla tai sienellä sekä neutraalia pesuainetta apuna käyttäen. Karkeaa harjausta tai voimakasta hankaamista tulee välttää. Muista myös: tasoite, pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit, suojamuovit ja maalaustelineet.

Vaaralausekkeet

EUH208 Sisältää 4,5-dikloori-2-oktyyli-2H-isotiatsoli-3-oni, 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos ja 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. Sisältää maalikalvon ja tuotteen säilyvyyttä parantavia biosidivalmisteita: DCOIT ja IPBC ja BIT ja MIT ja C(M)IT/MIT (3:1) ja EGForm. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Voi aiheuttaa ihon herkistymistä. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 4,5-diklor-2-oktyl-2H-isotiazol-3-one, 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG-nr 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG-nr 220-239-6] (3:1) och 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera. Innehåller biocider för konservering av torrfilm och under lagring:DCOIT och IPBC och BIT och MIT och C(M)IT/MIT (3:1) och EGForm. Kan orsaka en allergisk reaktion. Risk för hudsensibilisering.

Tuote

Paino
20.38 kg
Pakkauskoko (l)
18
Kiilto
Puolihimmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle
Perusmaali
PM3
Sävytys
Sävytettävä
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
7
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
8

Pakkaus

Paino
21.98 kg
Korkeus
37 cm
Pituus
33 cm
Leveys
33 cm