Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Trend 3 Pohja- ja sisäkattomaali 9l PM1 valkoinen sävytettävissä

TEKNOS

Täyshimmeä, kuivien tilojen sisämaali uusien ja aikaisemmin maalattujen pintojen maalaukseen. Valkoinen. Sävytettävä. Vesiohenteinen. M1.

53,90 € / kpl

5,99 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500962623
  • EAN-koodi: 6414620273494

Trend 3 on vesiohenteinen täyshimmeä sisämaali, joka soveltuu paitsi erilaisten pintojen pohjamaaliksi myös sisäkattojen pintamaalaukseen. Pohjamaalaamalla maalattavat pinnat lopputuloksesta tulee kestävä ja kaunis. Pohjamaalaus myös pidentää maalipinnan huoltoväliä ja saa pintamaalin tarttumaan paremmin. Trend 3 sopii sekä uusien että aikaisemmin maalattujen betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintojen maalaamiseen. Maalattu pinta on pölykuiva puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa tunnin kuluttua maalaamisesta. Pese työvälineet heti maalauksen jälkeen vedellä. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: aikaisemmin maalatulle pinnalle 7–10 m²/l, tasoitteelle ja puukuitulevylle 5–8 m²/l, betoni- ja rappauspinnalle 4–7 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 32 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,5 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/g): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Puhdista uusi pinta pölystä ja liasta. Pese aikaisemmin maalattu pinta maalarinpesuliuoksella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Liima- tai kalkkimaalilla maalatuista pinnoista vanha maali pitää poistaa kokonaan. Silota epätasaiset kohdat kohteeseen sopivalla tasoitteella. Hio kuivunut tasoite ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa pinta tarvittaessa sopivalla pohjamaalilla, esimerkiksi teräspinnat ja lautapintojen oksankohdat tartuntapohjamaalilla. Sinkityt pinnat eivät vaadi pohjamaalaamista. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali siveltimellä, telalla tai ruiskulla yhteen tai kahteen kertaan. Käsittelyolosuhteet Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista. Maalipinnan hoito Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin neljässä viikossa. Sitä ennen maalipintaa on käsiteltävä varoen. Trend 3:lla maalattu pinta ei kestä vaurioitumatta kosteaa pyyhintää tai pesuaineita. Käytä likaantuneella pinnalla kuivapuhdistusta. Muista myös: pintamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
13 kg
Perusmaali
PM1
Kiilto
Täyshimmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
14.05 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
22 cm
Pituus
33 cm
Leveys
33 cm

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-2Hisotiatsol-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos ja 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. (Ks. liite) Faroangivelser: EUH208 Innehåller 5-Klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] ja 2-metyl-2Hisotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning och 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.