Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Unica Akva Ovi- ja ikkunamaali 9l A valkoinen sävytettävissä

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070063163 | Tuotenumero: 500977014

Helppokäyttöinen ja nopeasti kuivuva huoltomaali sisä- ja ulkokäyttöön. Erinomainen tarttuvuus kaikkiin vanhoihin lakka- ja maalipintoihin. Ikkunoille ja oville optimoitu joustavuus ja kestävyys.


153 € / kpl

17 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070063163
  • Tuotenumero: 500977014

Tikkurilan Unica Akva on monikäyttöinen ja nopeasti kuivuva maali, joka soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Unica Akvalla maalaat kestävän pinnan niin puisiin ikkunoihin ja oviin kuin ulkokalusteisiin ja kaiteisiin. Vesiohenteinen, puolikiiltävä Unica Akva -ovi- ja -ikkunamaali kestää kovissakin olosuhteissa halkeilematta, haalistumatta ja kellastumatta. Se sopii sekä uusille että aikaisemmin maalatuille puu- ja metallipinnoille niin sisällä kuin ulkona. Maalipinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua maalaamisesta ja päällemaalattavissa seuraavana päivänä. Lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä Unica Akva saavuttaa noin kahdessa viikossa. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • puolikiiltävä (kiiltoryhmä 3) • riittoisuus: 7–9 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 40 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,2 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/d): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC maks. 130 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista käsittelemätön puupinta liasta, homeesta ja irtoavasta aineksesta. Pese pinta maalipesuaineella ja tarvittaessa homeenpoistoaineella. Poista irtoava pihka oksankohdista ja eristä sisäosien oksankohdat oksalakalla. Pohjamaalaa sopivalla pohjamaalilla. Ulkotilojen metallipinnat kannattaa pohjamaalata ruosteenestopohjamaalilla. Aikaisemmin maalattu pinta Poista aikaisemmin maalatusta pinnasta irtoava maali ja kitti. Pese pinta maalinpesuaineella ja tarvittaessa homeenpoistoaineella. Hio kiiltävät pinnat himmeiksi ja pyöristä terävät kulmat. Poista hiontapöly. Kittaa sisäpuolisten puuosien kolot ja syvennykset ja hio kitatut kohdat. Käsittele ulkona olevat puupuhtaat pinnat pohjusteella ja pohjamaalaa kuluneet pinnat. Metallipinnat pohjamaalataan ruosteenestopohjamaalilla. Tee lasituskittaus ikkunakitillä pohjamaalauksen jälkeen. Huomaa, että Unica Akvalla ei voi maalata silikonikittien päälle. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja levitä se siveltimellä, telalla tai ruiskulla kahteen kertaan. Suurille pinnoille maali kannattaa levittää ensin lyhytnukkaisella telalla ja tasoittaa heti siveltimellä. Voit ohentaa Unica Akvaa tarvittaessa vedellä. Maali kuivuu nopeasti, joten työ kannattaa tehdä kaistaleina. Ikkunoita maalattaessa maalauksen pitää ulottua 1–2 mm lasin päälle. Käsittelyolosuhteet Maalaustyön aikana maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: kitti, pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalaustelineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
10.53 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
7
Perusmaali
A
Kiilto
Puolikiiltävä
Käyttö
Sisälle ja ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
9
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
11.883 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
20 cm
Pituus
31 cm
Leveys
31 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

M1-sertifioitu
Kyllä

Vaaralausekkeet:

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 2,4,7,9-tetrametyylidek-5-yyni-4,7-dioli, 2-oktyyli-2H-isotiatsol-3-oni, 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos, 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni ja 3-jodi-2-propynyylibutyylikarbamaatti. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 2,4,7,9-Tetramethyl-5-decyne-4,7-diol, 2-oktyl-2H-isotiazol-3-on, 5-Klor-2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning, 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on och 3-jod-2-propynylbutylkarbamat. Kan orsaka en allergisk reaktion.