Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Unica Super 60 Uretaanialkkydilakka 0,9l puolikiiltävä EP sävytettävissä

TIKKURILA

Nopeasti kuivuva, sävytettävä uretaanialkydilakka puupinnoille sisällä ja ulkona (veneet, lattiat, kalusteet). Sisältää UV-suoja-ainetta, joka hidastaa auringonvalon puuta kellastavaa vaikutusta.

29,95 € / kpl

33,28 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500089559
  • EAN-koodi: 6408070014882

Unica Super 60 on väritön, sävytettävä uretaanialkydilakka, joka soveltuu puupinnoille sekä sisällä että ulkona. Käyttökohteita ovat esimerkiksi veneet, irtokalusteet ja lattiat. Unica Super kuivuu nopeasti ja kestää erittäin hyvin kulutusta. Liuotinohenteinen, puolikiiltävä Unica Super -lakka sisältää UV-suoja-ainetta, joka hidastaa auringonvalon kellastavaa vaikutusta. Sävytettynä lakka suojaa ulkokohteita paremmin kuin sävyttämätön. Lakkapinta on pölykuiva noin tunnin kuluttua ja uudelleenkäsiteltävissä aikaisintaan kuuden tunnin kuluttua lakkauksesta. Kuivumiseen vaikuttavat olennaisesti tuuletus, ilmankosteus, lämpötila ja kalvonpaksuus. • väri: väritön, sävytettävissä • puolikiiltävä (kiiltoryhmä 3) • riittoisuus: 12–14 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 48 tilavuusprosenttia • tiheys n. 0,9 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/i): 500 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 500 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää huoltoväliä. Lakkaamaton pinta Puhdista pinta liasta ja pölystä. Pyyhi jalopuupinnat lakkabensiinillä ennen käsittelyä. Pohjusta ulkona rasittuvat puupinnat pohjusteella. Aikaisemmin lakattu pinta Pese aikaisemmin lakattu pinta maalinpesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Poista irtoava vanha lakka kaapimalla. Hio koko pinta ja poista hiontapöly. LAKKAAMINEN Sekoita Unica Super -lakka huolellisesti ennen käyttöä ja ajoittain myös käytön aikana. Pohjalakkaa uudet pinnat Unica Super 90- kiiltävällä lakalla, jota on ohennettu 20 %. Pintalakkaa 2–3 kertaan ja ohenna lakkaa tarvittaessa. Aikaisemmin lakatut pinnat voi lakata suoraan ohentamattomalla lakalla yhteen tai kahteen kertaan. Sivele lakka tasaisesti ja ohuelti. Hio pinta kevyesti jokaisen lakkakerroksen jälkeen. Työvälineet voi pestä lakkabensiinillä. LAKATUN PINNAN HOITO Lakattu pinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin neljässä viikossa – ennen sitä pintaa on käsiteltävä varoen. Puhdista lakattu pinta pehmeällä harjalla, sienellä tai liinalla sekä neutraalilla astianpesuliuoksella. Erittäin likaiset pinnat voidaan puhdistaa heikosti emäksisellä pesuliuoksella. Huuhtele pinta huolellisesti. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Lakkauksen ja lakan kuivumisen aikana lämpötilan tulee olla vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 70 %. Älä lakkaa kirkkaassa auringonpaisteessa tai kylmällä ja kostealla säällä. Ajoita ulkolakkaustyö siten, että lakkakalvon pinta ehtii kuivua ennen iltakasteen laskeutumista. Muista myös: siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
0.837 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
12
Perusmaali
EP
Kiilto
Puolikiiltävä
Käyttö
Sisälle ja ulos
Ohenne
Liuotin
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
14
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
0.9

Pakkaus

Paino
0.961 kg
Nettosisältö
0.9 LTR
Korkeus
13.7 cm
Pituus
11 cm
Leveys
10.8 cm

Vaaralausekkeet:

H226 Syttyvä neste ja höyry. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. EUH208 Sisältää koboltti-bis(2-etyyliheksanoaatti) ja etyylimetyyliketoksiimi. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. EUH208 Innehåller kobolt-bis(2-etylhexanoat) och etylmetylketoxim. Kan orsaka en allergisk reaktion.