Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Valtti Plus Color Kuullote puulle ECV 9l

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070116036 | Tuotenumero: 502255575

Valtti Plus Color on kestävä kuullote ulkopuupinnoille. Se imeytyy hyvin alustaan korostaen puun struktuuria. Erinomainen UV- ja kosteussuoja suojaa puuta säärasituksilta. Käsitelty pinta on myös vesihöyryä läpäisevä.

  • riittoisuus 4–12 m²/l
  • vesiohenteinen

97,90 € / kpl

10,88 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070116036
  • Tuotenumero: 502255575

Tikkurilan Valtti Plus Color on kestävä kuullote ulkopuupintojen käsittelyyn. Valtti Plus Color imeytyy hyvin puuhun, korostaa kauniisti sen pintarakennetta ja suoja puuta säärasituksilta, kuten kosteuden ja UV-säteilyn vaikutuksilta. Kuullote muodostaa vesihöyryä läpäisevän pinnan. Valtti Plus Color on testattu kovissa sääolosuhteissa, ja se kestää erityisen hyvin hilseilemättä. Vesiohenteisen Valtti Plus Colorin orgaanisen hiilen kokonaismäärästä 73 % on korvattu biopohjaisella osuudella, mikä tarkoittaa, että 17 % tuotteen kokonaispitoisuudesta on biopohjaista. Valtti Plus Color -kuullote sopii hirsipinnoille, sahatuille ja höylätyille puupinnoille, kestopuupinnoille ja lämpökäsitellyille puupinnoille. Käyttökohteita ovat esimerkiksi ulkoseinät ja aidat. Valtti Plus Coloria voi käyttää niin uusille kuin aikaisemmin kuultavilla puunsuojilla käsitellyille pinnoille. Valtti Plus Color on sävytettävissä – vaihtoehtoina on laaja valikoima Tikkurilan kuultavia ulkovärisävyjä. • väri: sävytettävissä kuultaviin ulkoväreihin • riittoisuus: sahatulle pinnalle 4–8 m²/l, höylätylle ja hirsipinnalle 8–12 m² • kuiva-ainepitoisuus: n. 23,5 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,0 kg/l • VOC: (kat. A/e) maks.. 130 g/l (2010). Valtti Plus Color sisältää VOC maks. 130 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävän ja kauniin sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelyllä säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti. Käsittelemätön pinta Poista irtonainen aines, lika ja pöly juuri- tai teräsharjalla. Käytä homeen poistamiseen tarvittaessa homepesuliuosta. Käsittelemätön puu kannattaa pohjustaa pohjusteella mahdollisimman aikaisessa rakennusvaiheessa. Aikaisemmin kuultokäsitelty pinta Poista irtoava aines ja nukkaantunut harmaa puupinta kaapimella tai teräsharjalla. Puhdista pinta tarvittaessa homepesuaineella. Pohjusta puupuhtaat pinnat. Jos puun pinnalle jää selvä, mahdollisesti kiiltävä kalvo, poista se tai ainakin hio huolellisesti. KÄYTTÖ Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä kuullotetta samaan astiaan – näin vältyt värierojen syntymiseltä. Sekoita kuullote huolellisesti ennen käyttöä ja sekoita sitä myös käytön aikana. Sivele kuullote tasaisesti ja yhtäjaksoisesti koko hirren tai muutaman laudan pituudelta jatkoskohtien välttämiseksi. Käsittele puun päätypinnat erityisen huolellisesti. Käsittele uudet pinnat kahteen kertaan, höylä- ja hirsipinnat ohuelti. Käytä uuden pinnan suojaukseen aina sävytettyä tuotetta. Pinta on kosketuskuiva 4–8 tunnin kuluttua ja uudelleenkäsiteltävissä noin vuorokauden kuluttua käsittelystä. Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Käsittelyn ja kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja kuullotteen lämpötilan olla vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. K-Raudasta saat kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen maalausprojektiin, kuten esikäsittelyaineet, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet sekä telineet ja tikkaat.

Tuote

Paino
9.04 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
4
Perusmaali
Muu
Kiilto
Muu
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
12
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
10.07 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
21 cm
Pituus
31 cm
Leveys
31 cm

Vaaralausekkeet:

H317 Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. H410 Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Sisältää pieniä määriä herkistäviä aineita: 3-jodi-2-propynyylibutyylikarbamaatti (IPBC) ja reaktiomassa: 5-kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Tämä tuote sisältää biosidivalmistetta, joka suojelee tuotetta varastoinnin aikana. Sisältää C(M)IT/MIT (3:1). Faroangivelser: H317 Kan orsaka allergisk hudreaktion. H410 Mycket giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter. Innehåller små mängder av sensibiliserande ämnen: 3-jod-2-propynylbutylkarbamat (IPBC) och reaktionsmassa av: 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Innehåller biocider, som skyddar produkten under lagring. Innehåller C(M)IT/MIT (3:1).