Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Valtti Wood Oil Puuöljy 7,2l EC sävytettävä

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070144886 | Tuotenumero: 502535584

Valtti Wood Oil on perinteinen puuöljy jolla suojaat ja kaunistat pihasi puiset rakenteet. Puuöljy suojaa puuta kosteudelta ja lialta. Puuöljy on helppo levittää. Imeytyy helposti uuteen tai aiemmin öljykäsiteltyyn puupintaan.

  • riittoisuus 5–15 m²/l
  • Suositellaan sävytystä

79,90 € / kpl

11,10 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070144886
  • Tuotenumero: 502535584

Ulkokäyttöön tarkoitettu Valtti-puuöljy sopii esimerkiksi pihakalusteiden, terassien ja laiturien käsittelemiseen. Puuöljy suojaa puupintaa kosteudelta ja lialta sekä vähentää halkeilua. Valtti-puuöljyllä voit suojata puupuhtaat tai aikaisemmin öljyllä käsitellyt pinnat. Se sopii kestopuulle, kovapuulle, lämpökäsitellylle ja käsittelemättömälle puulle. Valtti-puuöljyä voi käyttää sävyttämättömänä, mutta sävytettynä se suojaa puupintaa paremmin sään vaikutuksilta. Valtti-puuöljyllä käsitelty pinta on pintakuiva muutaman tunnin kuluttua. Kuivumisaikaan vaikuttavat pinnan huokoisuus, käytetyn puuöljyn määrä sekä säätila. Seuraava käsittely voidaan tehdä pinnan kuivuttua, muutaman tunnin kuluttua. • väri: väritön, sävytettävissä • riittoisuus: n. 5–7 m²/l • tiheys 0,8 kg/l • kuiva-ainepitoisuus n. 18 tilavuusprosenttia ESIKÄSITTELY Käsittelemätön pinta Puhdista Valtti-puuöljyllä käsiteltävä puupinta liasta, pölystä ja irtoavasta aineksesta. Käytä tarvittaessa homepesuainetta. Aikaisemmin puuöljyllä käsitelty pinta Poista pinnalta irtoava aines kaapimella tai teräsharjalla. Puhdista pinta liasta ja pese tarvittaessa homepesuaineella. Jos puun pinnalle jää selvä kalvo, poista se ennen öljyämistä. KÄSITTELY Sekoita puuöljy huolellisesti ennen käyttöä ja myös käytön aikana. Levitä öljy siveltimellä tai sienellä siten, että kaikki öljy imeytyy puuhun. Pyyhi tarvittaessa ylimääräinen, imeytymätön öljy pois. Sivele tasaisesti ja yhtäjaksoisesti koko laudan pituudelta jatkoskohtien välttämiseksi. Käsittele pihakalusteet kertaalleen – huokoinen puu voi vaatia kaksi käsittelykertaa. Tee huoltokäsittely tarvittaessa. Jatkuvassa säärasituksessa olevat pinnat kannattaa käsitellä puuöljyllä vuosittain. Kohtele käsiteltyä pintaa hellävaraisesti noin viikon ajan. Työvälineet voi pestä lakkabensiinillä. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva ja puun kosteuspitoisuuden alle 20 %, sillä märkä puu ei ime öljyä. Käsittelyn ja kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja puunsuojan lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: homeenpoistoaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
6.19 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
5
Perusmaali
EC
Käyttö
Ulos
Ohenne
Liuotin
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
7
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
7.2

Pakkaus

Paino
7.22 kg
Nettosisältö
7.2 LTR
Korkeus
21.9 cm
Pituus
27.3 cm
Leveys
27.3 cm

Ympäristötiedot

Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Kyllä
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

H226 Syttyvä neste ja höyry. H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. H315 Ärsyttää ihoa. H317 - Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. H304 Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. H410 - Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H319 Orsakar allvarlig ögonirritation. H315 Irriterar huden. H304 Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.