Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Yki Rouhepinnoite 9l RPA valkoinen sävytettävissä

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070039892 | Tuotenumero: 500963041

Valkoinen silikonimodifioitu akrylaattipinnoite. Soveltuu betonirakenteiden ja sementtivahvoilla laasteilla ylitasoitettujen betoni- ja harkkopintojen sekä levypintojen pinnoitukseen ulkona. Vesiohenteinen, sävytettävä.

90,90 € / kpl

10,10 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070039892
  • Tuotenumero: 500963041

Yki Rouhepinnoite on vettä hylkivä karkea pinnoite, jolla sokkeleihin saadaan helposti rappausmainen, kestävä pinta. Tuote on käyttövalmis ja sävytettävissä useisiin sävyihin. Hyvin peittävä ja suojaava, alkalinkestävä Yki Rouhepinnoite on helppo levittää suoraan purkista teräslastalla tai ruiskulla. Tuote on suunniteltu erityisesti uusille ylitasoitetuille harkkopinnoille sekä betonipinnoille, ja se soveltuu sokkeleiden ohella seinäpintojen pinnoittamiseen. Yki Rouhepinnoite kestää hyvin vaihtelevissa sääoloissa ja estää veden tunkeutumista rakenteeseen mutta päästää kuitenkin kosteuden sisäpuolelta ulos. Pinta on kosketuskuiva seuraavana päivänä käsittelystä. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: 0,6–0,8 m²/l lastalla levitettynä, 0,5–0,9 m²/l ruiskutustyönä PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Alustan tulee olla riittävän kiinteä, kova ja kuiva ennen pintakäsittelyä. Maalaamaton pinta Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Pese homehtuneet tai sammaloituneet pinnat homeenpoistoliuoksella. Sileät ja lasimaiset betonipinnat tulee käsitellä mekaanisesti riittävän pintaprofiilin aikaansaamiseksi ja sementtiliiman poistamiseksi. Ylitasoita harkkopinnat ja epätasaiset betonipinnat oikaisulaastilla ennen maalausta. Alustan pohjustamista suositellaan. Aikaisemmin maalattu pinta Puhdista pinnat ja pese mahdolliset homehtuneet tai sammaloituneet kohdat homeenpoistoliuoksella. Poista hilseilevä ja heikosti kiinni oleva maali ja tee tarvittaessa ylitasoitus oikaisulaastilla. Alustan pohjustamista suositellaan. PINNOITTAMINEN Sekoita Yki Rouhepinnoite perusteellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä enintään 1 %. Pyri järjestämään työ siten, että työtaukojen ja eri pinnoitepurkkien aiheuttama rajakohta tulee mahdollisimman huomaamattomaan paikkaan. Levitys teräslastalla Levitä pinnoitetta teräslastalla raekoon paksuinen kerros kerrallaan noin 1 neliömetrin alueelle. Hierrä pinta välittömästi muovihiertimellä kevyesti painaen. Poista tarvittaessa ylimääräinen pinnoite lastalla. Levitys ruiskutustyönä Levitä pinnoite laastipumpulla tai suppiloruiskulla noin metrin etäisyydeltä pyörivin liikkein kohtisuoraan pintaa vasten. Ruiskuta yhtenäiset pinnat yhtäjaksoisesti. Ruiskutettu pinta voidaan jättää sellaisekseen tai se voidaan hiertää muovihiertimellä välittömästi ruiskutuksen jälkeen. Yki Rouhepinnoite ei sovellu esimerkiksi kylmien tukimuurien vaakapintojen käsittelyyn. Pese työvälineet heti käytön jälkeen vedellä. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva, ilman lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Pinnoitustyötä ei saa tehdä voimakkaassa auringonpaisteessa. Muista myös: pohjuste, homeenpoistoaine, lasta, työvaatteet ja -käsineet, suojamuovit.

Tuote

Paino
16.5 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
0.5
Perusmaali
RPA
Kiilto
Täyshimmeä
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
0.9
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
17.75 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
20 cm
Pituus
25 cm
Leveys
31 cm

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni ja 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on och 5-Klor-2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyl-4-isotiazoli-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning. Kan orsaka en allergisk reaktion.