Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Yki Sokkelimaali 2,7l C sävytettävä

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070037522 | Tuotenumero: 500665473

Vesiohenteinen, täyshimmeä alkalinkestävä akrylaattimaali. Betonisokkeleiden ja ylitasoitettujen harkkosokkeleiden ulkomaalaukseen. Sävytettävä.

53,90 € / kpl

19,96 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070037522
  • Tuotenumero: 500665473

Tikkurilan Yki-sokkelimaali on perinteinen, täyshimmeä maali betonisokkeleiden ja tasoitettujen harkkosokkeleiden maalaamiseen. Maalaaminen suojaa ja kaunistaa niin vanhan kuin uudenkin sokkelin. Vesiohenteinen, alkalinkestävä Tikkurilan Yki-sokkelimaali levittyy helposti telalla. Akrylaattimaalin tiivis pinta pitää veden ulkona rakenteista mutta hengittää päästäen vesihöyryn sisäpuolelta ulos. Yki-sokkelimaali soveltuu myös pohjamaaliksi sokkelipinnoitteiden alle. Pohjamaalaus tasoittaa alustan imukykyä ja väriä. Yki-sokkelimaalilla maalattu pinta on päällemaalattavissa 2–4 tunnin kuluttua maalaamisesta. Sokkelimaalin riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan karkeus ja huokoisuus sekä maalausmenetelmä. Yki-sokkelimaali on sävytettävissä useisiin värisävyihin. • väri: sävytettävä tummiin sävyihin (ei voida käyttää ilman sävytystä) • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • ohenne: vesi • riittoisuus: 4–6 m²/l • kuiva-ainepitoisuus: n. 45 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,4–1,5 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/c): 40 g/l. Tuotteen VOC: maks. 40 g/l. HUOM! Tätä tuotetta voi käyttää ainoastaan sävytettynä. Sävytys on ostettava erikseen. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelemällä maalattavan pinnan säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti. Sokkelia maalattaessa alustan tulee olla riittävän kiinteä, kova ja kuiva. Maalaamaton pinta Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Pese homehtuneet tai sammaloituneet pinnat homeenpoistoliuoksella. Sileät ja lasimaiset betonipinnat tulee käsitellä mekaanisesti riittävän pintaprofiilin aikaansaamiseksi ja sementtiliiman poistamiseksi. Ylitasoita harkkopinnat ja epätasaiset betonipinnat oikaisulaastilla ennen maalausta. Alustan pohjustusta suositellaan. Aikaisemmin maalattu pinta Puhdista pinnat liasta ja pölystä. Pese mahdolliset homehtuneet tai sammaloituneet pinnat homeenpoistoliuoksella. Poista hilseilevä ja heikosti kiinni oleva maali alustalle ja maalityypille sopivalla menetelmällä. Tee tarvittaessa ylitasoitus oikaisulaastilla. Alustan pohjustusta suositellaan. MAALAAMINEN Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä saman valmistuserän maalia yhteen astiaan sävyerojen ja rajakohtien välttämiseksi. Sekoita maali perusteellisesti ja levitä telalla, siveltimellä tai ruiskulla 1–2 kertaan. Pohjamaalauksessa Yki-sokkelimaalia voidaan ohentaa vedellä, mutta pintamaalaus tehdään ohentamattomalla maalilla. Levitä maali keskeytyksettä, jotta pintaan ei muodostuisi työsaumoja. Yki-sokkelimaali ei sovellu esimerkiksi kylmien tukimuurien vaakapintojen ja muiden vastaavien vaakapintojen maalaamiseen. Työvälineet voidaan pestä vedellä. Käsittelyolosuhteet Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana maalattavan pinnan on oltava kuiva, ilman lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Tuote

Paino
3.834 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
4
Perusmaali
C
Kiilto
Täyshimmeä
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
6
Sävytys
Sävytettävä
Pakkauskoko (l)
2.7

Pakkaus

Paino
4.14 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
18 cm
Pituus
18.2 cm
Leveys
19.2 cm