Näytetään 54 tuotetta
Suojalasit Bollé Safety Silium+ CSP

Suojalasit Bollé Safety Silium+ CSP

19,55 € / kpl

ToimitettavissaToimitettavissa, alkaen 2 työpäivää
MyymäläsaatavuusKatso saatavuus myymälöissäMyymäläsaatavuus
Suojalasit Bollé Safety Ness Smoke

Suojalasit Bollé Safety Ness Smoke

9,45 € / kpl

ToimitettavissaToimitettavissa, alkaen 2 työpäivää
MyymäläsaatavuusKatso saatavuus myymälöissäMyymäläsaatavuus

Bolle Safety on vuonna 1988 Ranskassa perustettu silmiensuojainten valmistaja, joka tunnetaan korkealuokkaisista ja laadukkaista työkäyttöön suunnitelluista suojalaseistaan. Brändi on alansa johtava toimija, kun yrityksen keskiössä on työkäyttöön suunnitellut suojalasit ja silmiensuojaimet. Yrityksen toiminta-ajatuksena on havaita mahdolliset työtehtävissä ilmenevät riskit, ja tarjota työtehtäväkohtainen käsin kosketeltava teknologinen suojainratkaisu, joka on samalla tiukasti yhdenmukainen standardien ja vaatimusten kanssa.

Bolle Safety -suojalasit näkösi suojaksi

Optiikaltaan huippulaatuiset ja vankasti suojaavat Bolle Safety -suojalasit suojaavat tehokkaasti silmiä ja turvaavat näkösi kaikissa olosuhteissa ja ympäristöissä. Brändin laseissa on erityisen hyvin huomioitu tyylikkyys, erilaisten riskien arvioinnit, lasien kestävyys kaikessa käytössä sekä erinomainen huurtumisen esto.

Bolle-suojalasien monipuolisuus vakuuttaa kaikessa työkäytössä. Suojalasien molemminpuolinen Platinum-pinnoite estää lasien huurtumista ja naarmuuntumista, sekä takaa vakuuttavan turvallisuuden ja mukavuuden ihan kaikkialla, myös kuumissa ja erittäin kosteissa olosuhteissa. Kirkkaat diopterilinssit mahdollistavat hyvän suojauksen silmillesi ja mahdollistavan hyvän tarkkuuden myös lukemiseen samanaikaisesti. Useimmat lasit ovat helposti säädettävissä kooltaan istumaan käyttäjälle kuin käyttäjälle.

Bollelta suojalaseja monipuolisesti

Valikoimastamme löydät mm. useat sankamalliset suojalasit, kasvot kokonaan peittävän kokokasvosuojuksen, kemikaalipisaroilta suojaavat suojamaskit sekä tyylikkäät ja suojaavat aurinkolasit kesäkeleille. Tutustu tuotekorteilla tarkemmin yksittäisten mallien suojaominaisuuksiin ja klikkaa itsellesi näkösi turvaavat Bolle Safety -suojalasit.