Näytetään 14 tuotetta

Alkuperäiset Buff-tuotteet on valmistettu Espanjassa vuodesta 1992 lähtien. Se on edelleen maailman tunnetuin saumattomien monikäyttöpäähineiden valmistaja, joka toi ensimmäisenä markkinoille laadukkaat putkimaiset monikäyttöasusteet, ns. tuubihuivit tai putkihuivit. Tuotemerkki tunnetaankin laadukkaista valmistusmateriaaleistaan, minkä ansiosta koko mallisto on sertifioitu haitallisten aineiden käyttöä rajoittavan Öko-Tex-standardin mukaisesti.

Buff-tuubihuivi, -kauluri ja -pipo talveen ja syksyyn

Tyylikkäät Buff-tuotteet on suunniteltu suojaamaan sekä kylmältä että tuulelta, ja lämpimissä olosuhteissa asusteet poistavat iholta siihen kertynyttä kosteutta. Neulottu tuubihuivi toimii niin hattuna, kaulahuivina, hikinauhana kuin suojaavana maskinakin, tyylikkäästä lookista yhtään tinkimättä. Tuubihuivi sopii hyvin aikuiselle kuin lapselle, vapaa-ajan asusteeksi tai osaksi työvaatetusta.

Buff´n tuotevalikoimasta löytyvät myös muut logolliset viileän sään lämmittävät varusteet, kuten pipo, kauluri sekä kypärän kanssa käytettävä kypärähuppu. Logolla varustettu Buff-lippalakki suojaa auringolta ja siirtää tehokkaasti kosteutta lämpimissä olosuhteissa työskennellessä.