Näytetään 9 tuotetta

DEFA on perinteikäs jo vuodesta 1946 toiminut norjalainen yritys, joka on erikoistunut esimerkiksi henkilöautojen lämmitystuotteisiin ja akkulatureihin. K-Raudan valikoimasta löydät laadukkaita ja innovatiivisia DEFAn valmistamia auton lämmittimiä, akkulatureita ja virtajohtoja.

DEFA ja sisätilanlämmitin tuo mukavuutta talven autoiluun 

Kätevät ja kompaktit sisätilanlämmittimet lämmittävät autosi sisätilat tehokkaasti ja tasaisesti, eivätkä pakkaset pääse yllättämään. Sisätilanlämmitin tekee matkanteosta miellyttävämpää ja lämmitys nopeampaa kuin pelkästään auton oman lämmitysjärjestelmän käyttäminen. Turvalliset DEFA-lämmittimet on varustettu automaattisella ylikuumenemissuojalla, ja DEFA Termineissä on PTC-elementti, jonka ansiosta teho säätyy sisään imettävän ilman lämpötilan mukaan. Sisätilan lämmitessä lämmittimen teho pienenee ja sähkönkulutus laskee.

DEFAn valikoimaan kuuluu myös mm. helppokäyttöinen SmartCharge -akkulaturi, joka on kätevä varuste kaikkiin autoihin sekä muihin kulkupeleihin, kuten veneisiin. DEFAn korkeasta laadusta kertoo, että sen kaikille kuluttajatuotteille taataan peräti 5 vuoden takuu. Tutustu K-Raudan DEFA-valikoimaan sekä muihin autotarvikkeisiin.