Näytetään 17 tuotetta

Finnfoam on kotimainen perheyritys

Finnfoam on suomalainen perheyritys, joka valmistaa ja myy muovipohjaisia lämpöeristeitä. Finnfoam on ollut toiminnassa jo vuodesta 1982 ja se on yksi Suomen johtavista polystyreeni-eristeiden valmistajista. Finnfoam tunnetaan laadusta, luotettavuudesta, laajasta tuotevalikoimasta ja tuotekehityksestä. Finnfoamilla on eristetuotantoa nykyään Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Virossa, Liettuassa ja Espanjassa.

Finnfoam eristeet

Finnfoam eristeet ovat muovipohjaisia, esimerkiksi polystyreeniä ja polyuretania, jotka tarjoavat erinomaista lämmöneristystä, sekä routaeristystä. Ne ovat kevyitä, helppoja asentaa ja niillä on hyvä lämmönjohtavuus. Finnfoam-eristeitä käytetään yleisesti seinien, kattojen, lattioiden ja perustusten eristämiseen. Ne ovat myös ympäristöystävällisiä ja kestäviä, ja niitä voidaan käyttää uudelleen tai kierrättää.

Finnfoam eristeet ovat vettymättömiä, jonka ansiosta ne säilyttävät lämmöneristyskykynsä kosteissakin olosuhteissa ja lisäksi materiaali on todettu VTT:n testeissä homehtumattomaksi. Finnfoam eristyslevyillä on erittäin korkea puristuslujuus, joten ne säilyttävät muotonsa ja ominaisuutensa suurienkin maakerrosten alla.

Finnfoam XPS eriste

K-Raudan valikoimasta löydät runsaasti Finnfoam eristeitä erilaisiin käyttökohteisiin ja eristystarpeisiin. Finnfoam 50mm suorareunainen tai puolipontattu XPS eriste soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kattojen, alapohjan ja seinien eristämiseen. Jos tarvitset paksumpaa eristevahvuutta voit valita Finnfoam 100mm XPS eristeen. Finnfoam 30mm XPS eriste soveltuu taas erinomaisesti kun on tarvetta lisälämmöneristykselle.

Finnfoam FF-PIR polyuretaanieriste

FF-PIR polyuretaanieristeet sopivat erinomaisesti yläpohjien ja seinien lämmöneristämiseen. FF-PIR eristeen tehokas lämmöneristyskyky mahdollistaa ohuemmat eristepaksuudet. Ohuemman eristepaksuuden ansiosta FF-PIR eristeet ovat ihanteellisia korjausrakentamiseen, mutta ne soveltuvat myös uudisrakentamiseen.

Finnfoamin asentaminen

Finnfoam eristelevyt ovat kevyitä, joten niiden käsittely ja työstäminen on helppoa. Finnfoam levyjä voi lyhentää tai kaventaa helposti esimerkiksi perinteisellä käsisahalla. Pienempien ja haastavampien muotojen tekemiseen voidaan käyttää vaikkapa puukkoa. Finnfoam eristelevyjen saumaus onnistuu helposti uretaanivaahtoa käyttäen.