Näytetään 167 tuotetta

Franke on Sveitsissä perustettu pitkän linjan keittiötuotteiden valmistaja. Franke sai alkunsa vuonna 1911 Hermann Franken aloittaessa metallilevybisneksessä, mutta on sittemmin laajentanut tuoteperhettä muihin keittiön olennaisiin osiin, kuten liesituulettimiin ja kahvinkeittimiin. Franke on kuitenkin yhä edelleen tunnettu juuri laadukkaista ja käytännöllisistä keittiöaltaista. Franke-allas keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen

Kuten monen muunkin, myös Franken mielestä kodin sydän on keittiössä. Tyylikkäät ja käytännölliset ratkaisut saavat viihtymään siellä ja nauttimaan ruoanlaitosta. Tiskaaminenkaan ei tunnu kovin pahalta, kun tilaa on riittävästi ja tiskiallas on helppo puhdistaa. Tiskipöytä puhdistuu yhdessä pyyhkäisyllä. Pitkän linjan toimijana Franke on aktiivinen tuotekehityksessä ja uusien materiaalien kokeilussa. Jos haluat jotain hieman tavallisuudesta poikkeavaa, tutustu Franken komposiittialtaisiin. Musta tai valkoinen tiskiallas keittiössä kiinnittää jokaisen kävijän huomion.

Franken rst-altaat ovat ajattomia ja kestäviä  

Haaveiletko helppohoitoisesta keittiötasosta tai altaasta kodinhoitohuoneeseen? Ruostumaton teräs, lyhyemmin rst, on yksi hyvä vaihtoehto. Ruostumaton teräs on materiaalina klassinen ja kestää aikaa. Sinun ei siis tarvitse huolehtia, että keittiösi näyttää vanhentuneelta jo muutaman vuoden päästä remontista. Tiskialtaita on saatavilla runsaalla laskutilalla tai ilman laskutilaa, kahdella tai yhdellä altaalla. Löydät siis varmasti keittiöösi sopivan vaihtoehdon. Rst-pesuallas sopii hyvin keittiön lisäksi kodinhoitohuoneeseen, koska se kestää kovaakin kulutusta. Rst ei ruostu, kestää hyvin kuumaa ja se istuu kauniisti minkä tahansa tasomateriaalin kanssa.

Tutustu K-Raudan keittiövalikoimaan. Meiltä löydät kaiken tarpeellisen, esimerkiksi hanat keittiöön, työtasot ja tiskialtaat.